Hoe maak je een achtergrond in Microsoft PowerPoint Bewaar

Het creëren van een Microsoft PowerPoint-dia-show gaat opzoeken van informatie en het opstellen van het in één presentatie. Een manier om de elektronische dia's in een samenhangende presentatie die lijkt ruzie alsof alles bij elkaar hoort is een gemeenschappelijke achtergrond te maken en deze toepassen op elke dia. Dit helpt merk van de informatie en houdt de kijkers op het goede spoor. Opslaan van PowerPoint achtergronden maakt hen ook beschikbaar voor toekomstige presentaties.

instructies

1 Open Microsoft PowerPoint. Een enkele, witte dia wanbetalingen op het scherm.

2 Klik eenmaal op de placeholder "Klik om titel toe te voegen" tekstvak en druk op de "Delete" om het verwijderen van het scherm. Klik eenmaal op de placeholder "Klik hier om ondertitel toe te voegen" tekstvak en druk op de "Delete". De glijbaan is nu leeg.

3 Klik op het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van het scherm. Klik op de "Picture" knop op het lint / werkbalk onder het tabblad. Blader naar een digitaal beeld voor de achtergrond, zoals een bedrijfslogo, en dubbelklik op de bestandsnaam.

4 Druk en houd de "Shift" toets op het toetsenbord, klikt u op een hoek van het beeld en krimp neer op maat. Sleep deze naar een hoek of favoriete plek op de dia.

5 Klik op de "Text Box" knop op het lint / toolbar. De cursor verandert in een omgekeerde kruis. Klik en teken een tekstvak op de dia, zoals langs de rechterbenedenhoek.

6 Typ in het tekstvak een bericht verschijnen op elke dia achtergrond, zoals de datum of de titel van de presentatie.

7 Markeer de tekst in het vak en klik op het tabblad "Thuis". Verander het uiterlijk van de tekst met de opties in de sectie 'Lettertype' van de werkbalk, met inbegrip van het veranderen van de tekst van het lettertype, kleur en grootte.

8 Klik op het tabblad "Design" aan de bovenkant van het scherm. Beweeg de cursor, zonder te klikken, over de opties in de sectie "Thema's" van het lint / toolbar. Kijk hoe de dia achtergrondkleuren veranderen. Klik op een actuele thema om de wijziging van de dia te plegen.

9 Klik op het tabblad "File" aan de bovenkant van het scherm. Selecteer "Opslaan als." Typ een naam voor de achtergrond, zoals "BlueBackgroundTemplate." Sla het bestand op de computer.