Hoe installeer ik een Konica Minolta 2430DL Met een Vista-besturingssysteem?

De Konica Minolta Magicolor 2430DL is een laser printer is ontworpen voor de zakelijke markt. Konica Minolta, een Japanse fabrikant algemeen erkend voor zijn optische apparaten, liet de printer in het midden van de jaren 2000. Op het punt van de invoering ervan, de Magicolor 2430DL had drivers uitgebracht voor Windows 95 tot en met Windows XP. Als u de printer gebruiken met een computer die een meer recente besturingssysteem is geïnstalleerd, zoals Windows Vista heeft, dan zult u extra ondersteuning drivers nodig om de printer te installeren.

instructies

1 Ga naar de Konica Minolta Magicolor 2430DL pagina (zie bronnen).

2 Scroll naar beneden naar de "Windows Vista" drivers (ofwel 32 bit of 64 bit, afhankelijk van uw besturingssysteem). Klik op een van de download links voor uw taal chauffeurs. Klik rechts op het gedownloade stuurprogramma's te archiveren en klik op "Extract to Folder."

3 Schakel de Konica Minolta printer en wacht tot Windows Vista naar de "Nieuwe hardware gevonden" dialoog te tonen. Klik op 'zoeken en installeren driver software, "en vervolgens op" Niet online zoeken. "

4 Klik op "Ik heb niet de schijf te hebben. Laat me andere opties," en vervolgens op "Op mijn computer naar stuurprogramma's zoeken." Klik op "Browse" en ga naar de map waarin u de drivers uitgepakt. Klik op "OK" en vervolgens op "Next." Klik op "Close" zodra de installatie is voltooid en u zult met succes hebt ingesteld Magicolor 2430DL in Windows Vista.