Hoe maak je een blokelement met CSS

Als CSS wordt een drijvende kracht is nieuw ontwerp van webpagina's, zijn veel te ontdekken hoe de taal maakt het coderen van pagina's anders uit rechte HTML. Een hoofdgedachte in CSS is het verschil tussen de verschillende elementen. Je zou kunnen zeggen een blok element gedraagt ​​zich als een paragraaf: denk aan het als een element dat een nieuwe lijn dwingt, die geen ruimte deelt. Het maken van block elementen is onderdeel van webpagina's spatiëring design, ingenieurs verbetering van de oude HTML-tag-systeem.

instructies

1 Bepaal uw object. Gebruik ofwel een eenvoudige definitie (Ex: h1 voor een kop) of een klasse. Klasseren van een element in CSS impliceert waardoor het onroerend goed in de zin van CSS selector commando's, bijvoorbeeld als A is uw element: A {color: red}

2 Nu, als A is een element dat u wilt maken in een blok element, kunt u een andere CSS commando gebruiken om het te maken op die manier met de opdracht display. Voor A, zou de opdracht er als volgt uit: A {display: block}

3 Denk ook aan het gebruik van andere weergave-stijlen die een blok element te maken, zoals de 'list-post', 'compact' en 'run-in'. (Beide 'compact' en 'run-in' te ondersteunen meerdere beeldschermen stijlen).

4 Vertoon uw element door het gebruik van open en dicht-tags in CSS en het zetten van tekst of andere code binnen.

5 Doe een pagina te bekijken om te zien of uw CSS element gemaakt in een blok element. Als er sprake lijkt op zijn eigen lijn en gepositioneerd als u dat wilt, succesvol je bent.

6 Om uw syntax verder te controleren, gaat u naar de W3 website en gebruiken hun validator tool. Upload eenvoudig uw pagina code en CSS validator je eventuele fouten te laten zien.