Hoe updaten Apps met iTunes

Het programma iTunes-winkels en organiseert media in je iTunes-bibliotheek naar het beheren van gegevens gemakkelijker en efficiƫnter te maken. De iTunes-bibliotheek slaat ook de iPhone, iPod en iPad toepassingen die u downloaden van de iTunes Store. ITunes waarschuwt u wanneer apps zijn out-of-date, zodat je de laatste versie te downloaden. Update uw apps met iTunes om het meeste uit uw software te krijgen.

instructies

1 Lanceren iTunes. Klik op het tabblad 'Apps' in de zijbalk links. De aanvragen lijst van belastingen naar het hoofdvenster van iTunes.

2 Klik op de "Check for Updates" optie aan de onderkant van de pagina. Een teken in het dialoogvenster wordt geopend.

3 Voer uw Apple ID e-mailadres en wachtwoord in het dialoogvenster in en klik op de "Aanmelden" knop. ITunes controleert of er updates beschikbaar zijn voor uw apps.

4 Klik op de "Updates View" knop van de prompt die verschijnt. De "My App Updates" pagina wordt geladen, met een lijst van apps die momenteel updates beschikbaar zijn.

5 Klik op de "Get Update" knop van een app om de nieuwste update te downloaden. ITunes vervangt de verouderde versie van de app met elke huidige release.