Hoe te exporteren naar Flickr met LR

Hoe te exporteren naar Flickr met LR


Adobe Photoshop Lightroom 3 is een foto management software die kan helpen bij het organiseren van fotografen hun digitale fotografie projecten. U kunt uw foto's snel te verwerken door het beheer van het contrast en kleuraanpassing, ruisonderdrukking, scherpte aanpassing en nog veel meer. Adobe Photoshop Lightroom 3 bevat ook een nieuwe functie genaamd "publiceren Services", waarmee u uw foto's te exporteren naar populaire foto-sharing diensten zoals Flickr. Wanneer u uw foto's publiceren op Flickr, zullen ze direct op uw Flickr-account pagina.

instructies

Set Up Lightroom publiceren Services voor Flickr

1 Open Adobe Photoshop Lightroom 3.

2 Scroll naar beneden in de "Navigator" paneel aan de linkerkant om het tabblad 'Publiceren Services "te vinden. Klik op het tabblad om het uit te breiden indien nodig.

3 Klik op de link "Set Up" naast de tab "Flickr".

4 Voer een beschrijving in het veld "Beschrijving" onder de rubriek "Publish Service", zoals "Mijn Account."

5 Klik op de "Inloggen" knop onder het gedeelte 'Flickr Account ". Klik op de "Authorize" knop wanneer gevraagd om Lightroom toestemming om foto's naar Flickr te uploaden toe te kennen. Uw webbrowser wordt automatisch geopend en, als je op dit moment niet in uw Flickr-account bent aangemeld, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en klik op de "Aanmelden" knop.

6 Klik op de "Next" knop voor de optie die zegt: "Als u bent gearriveerd op deze pagina, omdat je specifiek gevraagd Adobe Photoshop Lightroom om verbinding te maken met uw Flickr-account, klik dan hier."

7 Klik op de "OK, ik zal machtigen" knop. Minimaliseren of sluit je webbrowser en ga terug naar de Adobe Photoshop Lightroom 3 venster.

8 Klik op de "Klaar" knop in het "bevestigen" dialoogvenster.

9 Selecteer een aangepaste voorkeuren die u wilt gebruiken in het kader van de overige secties.

10 Klik op de knop "Opslaan".

Foto's uploaden naar uw Flickr Fotostream

11 Klik op de foto die u wilt uploaden naar Flickr, houd de muisknop ingedrukt en sleep het naar het tabblad 'Fotostream "onder het tabblad" Flickr "om deze toe te voegen aan uw Fotostream. U kunt selecteren en slepen en neerzetten van meerdere foto's tegelijk.

12 Klik op het tabblad 'Fotostream'.

13 Klik op de knop 'Publiceren'. Uw foto ( 's) worden nu geüpload naar uw Flickr-account. Een statusbericht verschijnt in de linkerbovenhoek van het scherm, u te informeren over de voortgang van de upload. Open uw webbrowser en controleer uw Flickr-account om te controleren of de foto's die met succes zijn geüpload.