Automatische Java-updates installeren nietwaar

Java is een programmeertaal die het mogelijk maakt om een ​​verscheidenheid van multimedia taken zoals het spelen van online games, chatten en het uitvoeren van file-sharing-toepassingen uit te voeren. Standaard Java installeert de laatste updates automatisch om de prestaties te verbeteren. Echter, sommige onjuiste instellingen en netwerkproblemen interfereren met updaten installaties. Met een paar richtlijnen voor het oplossen van problemen, kunt u de automatische updates van Java te herstellen, zodat u niet zal hebben om de updates handmatig te installeren.

instructies

1 Controleer uw netwerkverbinding en internetverbinding. Raadpleeg uw ISP (Internet Service Provider) documentatie voor stappen en richtlijnen als je netwerkverbinding problemen oplossen.

2 uw firewall of anti-virus programma tijdelijk uit te schakelen voor een paar minuten als je nog steeds problemen met het installeren van de nieuwste updates hebben. Raadpleeg de documentatie van het programma als u niet zeker weet hoe het te schakelen.

3 Controleer je Java updaten van de instellingen. Om dit te doen, start u de Java control panel door te klikken op het Windows-menu "Start", klik op de "Control Panel" en vervolgens te klikken op "Java."

4 Klik op het tabblad 'Algemeen' en zorg ervoor dat de "Check for Updates Automatisch" check-box is geselecteerd. Selecteer de update melding optie die u wilt inschakelen.

5 Klik op de knop "Geavanceerd" als u de frequentie van uw automatische updates te veranderen. Klik op "Apply", klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan.