Hoe Graph ongelijkheden met Software

Hoe Graph ongelijkheden met Software


Een ongelijkheid is een wiskundige verklaring dat beschrijft of twee uitdrukkingen zijn van gelijke waarde of niet. Speciale symbolen bepalen of een formule groter of kleiner dan andere uitdrukking. Bijvoorbeeld, "a> b" betekent dat "a" groter dan "b" en "a <b" betekent dat "a" kleiner dan "b". Om de ongelijkheid grafiek op een rekenmachine, zet uw ongelijkheid aan een vergelijking. Verschillende software pakketten zullen u helpen ongelijkheden grafiek.

instructies

1 Ga naar de Hotmath: Ongelijkheid Grapher website (zie referenties). Zodra u de basis vergelijking in de grapher hebt getypt, heeft u verschillende opties om uit te kiezen, met inbegrip van "groter dan", "kleiner dan" en "groter dan of gelijk aan." De software zal een grafiek van uw ongelijkheid en schaduw het relatieve oppervlak te genereren. Bijvoorbeeld, als uw vergelijking is "y <5x," dan is de grafiek zal schaduw het gehele gebied van de grafiek die kleiner is dan '5x'.The gratis grapher is beperkt tot één grafiek van een ongelijkheid in een tijd.

2 Ga naar de Web Graphing: 1D Ongelijkheid Grapher website (zie referenties). Je moet registreren voor de site om de software te gebruiken. Echter, er is geen kosten om het gereedschap te gebruiken. De calculator genereert dynamische oplossingen en grafieken van eendimensionale ongelijkheden. De tool is beperkt tot één-dimensionale grafieken; in andere woorden, de resultaten op een getallenlijn, geen platte vlak (een XY-as).

3 Koop een kopie van Handygraph voor uw thuiscomputer (zie referenties). Handygraph is een software programma gericht op docenten. De software biedt de mogelijkheid om de ongelijkheden de grafiek door het invoeren van de ongelijkheid in het scherm net zoals je een vergelijking in een grafische rekenmachine zou voeren. Handygraph niet alleen de grafiek van de ongelijkheid voor u; kan het scherm de grafiek in verschillende kleuren te illustreren de "groter dan" of "minder dan" gebied. Een bijkomend kenmerk is dat twee ongelijkheden tegelijkertijd kunnen worden getekend, zoals arcering beide ongelijkheden of slechts het snijpunt van gelijkheid.

Hints

  • Vraag je leraar of een collega voor een aanbeveling voor software. Sommige scholen en hogescholen moet u een bepaald stuk van software voor de klasse, die een aantal instellingen en bedrijven een eigen softwarepakket dat de ongelijkheid kan de grafiek voor u zou kunnen hebben aan te schaffen.