Hoe om te controleren een Server Domein Blacklist

Hoe om te controleren een Server Domein Blacklist


Mail servers worden op de zwarte lijst wordt vermoed dat het versturen van spam. Je hoeft niet met opzet te sturen van spam voor uw server te krijgen op de zwarte lijst. Soms virussen of andere malware kapen uw computer, waardoor uw sever voor het verzenden van spam naar mensen in uw adresboek. Als uw server wordt geblokkeerd, zullen de mensen niet uw e-mails ontvangen, en je zou geen melding krijgen. Periodiek te controleren om te zien als je op elke blacklists.

instructies

1 Ga naar een IP-adres look-up ter plaatste, zoals WhatismyIP om uit te vinden het IP-adres voor uw computer server.

2 Markeer de cijfers die deel uitmaken van uw IP-adres. Klik met de rechtermuisknop 'Kopiƫren'.

3 Ga naar een zwarte lijst checker zoals Mx Toolbox of Website Pulse en zet je cursor in het lege vak onder server IP. Klik met de rechtermuisknop "Paste," en klik op 'Blacklist Check. " Een lijst verschijnt toont u alle blacklists uw server op.

4 Controleer of uw mailserver ip adres (in plaats van het IP-adres van uw computer) is op een zwarte lijst door de invoering van het domein van uw website in een checker zoals MX Tool Box of Website Pulse Black List Checker. De site zal u het IP-adres van de mailserver voor dat domein te geven. Kopieer het IP-adres en zet het door de checker.

5 Verwijder jezelf van blacklists door het bezoeken van elke site die u op de zwarte lijst op en contact opnemen met de site-eigenaren via het contactformulier of e-mail.