Fatal System Error Windows Tijdens Logon Process

Fatal System Error Windows Tijdens Logon Process


Als u het volgende bericht krijgt: "Fatale fout --- het Windows-systeem aanmeldingsproces beƫindigd onverwacht" bij het aanmelden op een Windows-computer of server, het geeft een belangrijk probleem met het besturingssysteem. Microsoft stelt een waaier van oplossingen, wanneer dit zich voordoet met Windows 2000, XP of Server 2003.

Oorzaken

Een aantal mogelijke oorzaken voor dit probleem wordt voorgesteld door Microsoft. Deze omvatten de mislukte installatie van een service pack, een software-incompatibiliteit probleem of een mislukte back-up restauratie.

resoluties

Er zijn een aantal oplossingen voor het probleem, waarvan sommige vereisen een hoog niveau van technische bekwaamheid.

Een eenvoudige oplossing is de "laatste bekende goede configuratie" functie van Windows, beschikbaar op het menu opstarten van Windows-opties. U krijgt toegang tot deze functie door op F8 te drukken als uw computer opstart.

Microsoft stelt ook voor het gebruik van de Dr Watson hulpprogramma op te sporen het probleem software, het uitvoeren van een reparatie-installatie van Windows of het gebruik van de tekst-gebaseerde recovery console om de overtredende bestuurders te verwijderen.

Suggestie

Als u twijfelt of nerveus over proberen de meer technische oplossingen Microsoft suggereert, contact opnemen met een gekwalificeerde technicus. Onjuist gebruik van de oplossingen kunnen gegevens verloren gaan.