Game Creation Software for Kids

Game Creation Software for Kids


In 2010, de Entertainment Software Association bleek dat 67 procent van de Amerikaanse huishoudens videogames spelen. Groeiende belangstelling voor het creëren en aanpassen van spelen heeft geleid innovatieve ontwerpers aan het scheppen game software voor de ontluikende kind ontwerper te ontwikkelen.

Functie

Game creatie software voor kinderen biedt een vereenvoudigde, meestal visueel georiënteerde manier om basislogica zinnen die verder gaan in het maken van een spel te leren. Dit zorgt ervoor dat kinderen om de bases van alle computer taal te begrijpen in een eenvoudige, creatieve setting.

Kenmerken

Software zoals krassen en StarLogo geven een grafische interface blokken, elk met hun eigen weg. Bij elkaar gestapeld net als een puzzel, de blokken met elkaar samenwerken en de vermelde aanwijzingen. Zo kan bijvoorbeeld een blok zeggen: "Wanneer de ruimte toets wordt ingedrukt." Wanneer gestapeld op de top van een blok dat zegt: "Verander de kleur," elke keer dat het kind drukt op de spatiebalk, verandert de kleur op een figuur of de pagina.

potentieel

Universiteiten zoals MIT en de Universiteit van Californië, Los Angeles, behoren tot de toonaangevende ontwerpers en onderzoekers van de kinderen game creatie software. Naast het voortdurend ontwikkelen van software, zij ook code voor niet-commercieel gebruik, zodat iedereen in de wereld kunnen bijdragen aan de software.