Hoe Songs converteren naar Beltonen

Anders dan in de afgelopen decennia, hoeft ringtones niet saai en schrille te zijn, en kan in plaats daarvan weerspiegelen uw smaak in muziek, terwijl waarschuwen u en anderen om een ​​inkomend gesprek. Als u problemen ondervindt bij het vinden van je favoriete liedje op ringtone-download websites, zet een MP3-versie van de muziek in een ringtone-formaat wordt ondersteund door uw mobiele telefoon.

instructies

1 Kopieer de song die u wilt converteren op uw bureaublad voor gemakkelijke toegang. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Copy", klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies 'Plakken'.

2 Open uw internetbrowser en ga naar een online muziek-to-ringtone service, zoals CellSea (cellsea.com), IWFR MP3 to Ringtone Converter (iwfr.com) of Converteren Ringtones (convert-ringtones.com). Deze online services kunt u een muziekbestand te uploaden, zoals een MP3, en te converteren naar een specifieke ringtone-formaat, zoals ".imy" of ".Nokia". Kies de ringtone-indeling die u nodig heeft uit het menu conversie en klik op 'Convert. " Sommige diensten vereisen u om uw e-mail adres in te voeren om het bestand te ontvangen. Vul uw e-mail adres, indien nodig, en klik op 'Download'. De ringtone bestand wordt opgeslagen op uw computer.

3 Breng de ringtone op je mobiele telefoon. Raadpleeg de handleiding van uw mobiele telefoon voor specifieke instructies overdracht. Sommige telefoon accepteren een SD-kaart met de media, terwijl anderen een USB-verbinding of overdracht via Bluetooth nodig.