Hoe om hyperlink naar een Adobe InDesign bestand

Hoe om hyperlink naar een Adobe InDesign bestand


Terwijl u hyperlinks naar InDesign INDD bestanden kunt maken, kan webbrowsers ze niet weer te geven. Alle hyperlink doet is kan de gebruiker het bestand InDesign, die, tenzij ze dezelfde (of een recentere versie) van InDesign downloaden, is niet erg handig. De meeste bezoekers naar uw site kan het bestand niet openen. Echter, het omzetten van het document naar een PDF zal ervoor zorgen dat iedereen een bezoek aan uw site kan het document te zien.

instructies

Het omzetten van InDesign documenten naar PDF-bestanden

1 Open het InDesign-document dat u wilt een hyperlink te creëren om in InDesign. Klik op "File" op de menubalk en kies "Exporteren." Dit opent het dialoogvenster Exporteren.

2 Klik op de "Opslaan als type" drop-down aan de onderkant van het dialoogvenster en kies "Adobe PDF."

3 Navigeer naar de map waar u het bestand wilt opslaan en klik op de knop "Opslaan". Het beste is om het PDF-bestand in dezelfde (of een sub-directory van de) directory waarin u de webpagina waar je wilt hyperlink naar dit bestand opgeslagen op te slaan.

Het creëren van de hyperlink in uw webpagina

4 Open de webpagina waar u de hyperlink in het programma dat u gebruikt om webpagina's te creëren.

5 Selecteer (of maak en selecteren) de tekst voor uw hyperlink. Bijvoorbeeld, zou de tekst zegt: "Klik hier voor de brochure."

6 Maak de hyperlink zoals je normaal zou doen in uw web design programma. Bijvoorbeeld, in Dreamweaver, typt u de URL naar het PDF-bestand in het veld "Link" in het venster Eigenschappen. In Word, met de rechtermuisknop op de geselecteerde tekst en kies "Hyperlink" van de fly-out menu. Dit opent het dialoogvenster Hyperlink invoegen. Typ de URL naar het PDF-bestand in het "Address" veld aan de onderkant van het dialoogvenster (of ga naar het bestand en selecteer deze), en klik vervolgens op "OK." Als u gebruik maakt van een standaard tekstverwerker, zoals Kladblok, om uw pagina aan te maken, moet je HTML-hyperlink code er als volgt uitzien:

"<a Href=&lt;/a" rel="nofollow" target="_blank"> http://www.mydomain.com/mypdf.pdf> & lt; / a>

Als uw PDF is in dezelfde map als de webpagina te gebruiken: <a href="mypdf.pdf"> </a>

7 Sla de webpagina als een HTML-bestand.

8 Upload de webpagina en PDF-bestanden naar uw webserver. Wanneer u op de hyperlink klikt, het InDesign-bestand opent als een PDF-bestand in uw browser.

Hints

  • Als alles wat je wilt is om een ​​hyperlink waarmee gebruikers de InDesign INDD bestand te downloaden, gewoon de hyperlink te creëren om dat bestand, zoals: "http://www.mydomain.com/mydocument.indd" (zonder de aanhalingstekens, tenzij je werkt in een standaard tekstverwerker).
  • Als de InDesign-document oorspronkelijk is ontworpen voor afdrukken, kunt u Adobe PDF-voorinstellingen optie van het programma gebruiken om een ​​kleiner PDF-bestand voor het internet te creëren. In InDesign, klikt u op "File" op de menubalk en kies voor "Adobe PDF Presets," en selecteer vervolgens "[Kleinste bestandsgrootte]" van de fly-out menu.
  • Wanneer u de bestanden uploaden, houdt de paden en bestandsnamen intact. Anders wordt uw hyperlinks niet werken.