Hoe maak je een Free Form PDF Create

Hoe maak je een Free Form PDF Create


Portable Document Format (PDF) bestanden kunnen worden geopend en bekeken door een gebruiker met een PDF-leesprogramma, bijvoorbeeld Adobe Reader. PDF-bestanden zijn normaal omzettingen van afdrukbare materiaal gemaakt op basis van een verscheidenheid aan toepassingen voor de distributie via het internet of via e-mail. Echter, met behulp van PDF-software voor het schrijven, kunt u een vrije vorm PDF te maken. De vrije vorm PDF kan een verscheidenheid van tekst en interactieve knoppen of velden bevatten, afhankelijk van uw behoefte. U kunt een vrije vorm PDF te maken, met behulp van een passend programma, door het volgen van een paar stappen.

instructies

Gebruik een gratis PDF Writing Program

1 Installeer en open een gratis PDF schriftelijk verzoek. Hoewel er verschillende PDF schrijven van applicaties beschikbaar zijn voor een gratis te downloaden, niet alle van hen zal de juiste eigenschappen om een ​​vrije vorm PDF te maken te hebben. Voorafgaand aan het maken van een selectie, ervoor te zorgen dat de gratis PDF-programma dat u kiest heeft hulpmiddelen om tekst en formuliervelden invoegen. PDFill, die kan gratis worden gedownload vanaf de website PDFill, heeft deze functies en wordt gebruikt in de volgende stappen.

2 Gebruik de optie 'Open een lege PDF Document "onder het menu" Bestand "PDFill PDF-editor om een ​​lege PDF-pagina te lanceren. Dit zal een lege pagina, lijken op een nieuw Microsoft Word-document te openen. Dit is een functie die is niet gebruikelijk onder PDF schrijven van programma's, en het zorgt voor gemakkelijke creatie van vrije vorm van PDF-bestanden.

3 Start het menu "tekstveld Tools" om tekst aan de vrije vorm PDF toe te voegen. Klik eenmaal op het menu "Invoegen" en selecteer "tekstveld Tools" optie. Dit zal een menu te lanceren met een verscheidenheid aan tekstveld opties in de buurt van de standaard werkbalk. Houdt u er rekening mee dat het proces dat volgt ook zal werken voor elke vorm velden die u wilt toevoegen aan de free-form PDF. In plaats van "tekstveld Extra," maar je zou "Form Fields Gereedschap 'te selecteren.

4 Klik één keer op een tekstveld tool, zoals de "Single Line Text Box." Klik eenmaal op een deel van de PDF waaraan u wilt een tekstvak en sleep toe te voegen aan de gewenste grootte terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Naar aanleiding van de release van de muisknop, zal een venster "Eigenschappen" pop-up. Gebruik de functies binnen de "Eigenschappen" box om de weergave van het tekstvak aan te passen en klik eenmaal op de knop "OK".

5 Herhaal stap 4 voor elke tekst of vorm velden die u wilt toevoegen aan de vrije vorm PDF. Velden kunnen in het hele document worden verplaatst door één keer te klikken op de grens en het veld om een ​​andere locatie te slepen terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Om bestaande velden te bewerken, dubbelklikt u op het veld grens om het venster "Eigenschappen" te lanceren uit Stap 4. Vergeet niet om regelmatig op te slaan de vrije vorm PDF door te klikken op de knop "Opslaan".

Gebruik een commerciële PDF Writing Program

6 Installeer en open een commerciële PDF schriftelijk verzoek. Hoewel er veel commerciële PDF schrijven applicaties, niet allemaal de nodige functies om een ​​vrije vorm PDF creëren. Voorafgaand aan het maken van een selectie, ervoor te zorgen dat het PDF-programma dat u koopt, hebben tools waarmee u tekst en formuliervelden invoegen. Adobe Acrobat Pro heeft de volgende kenmerken en wordt in de volgende stappen. Vóór de aankoop van Acrobat Pro, probeer dan de gratis proefversie van de Adobe website.

7 Maak een leeg PDF-document van een productiviteit programma. Omdat Acrobat Pro een leeg PDF-functie niet heeft, zoals gebruikt in de vorige paragraaf, moet u een te maken. Terwijl Microsoft Word wordt gebruikt in het volgende voorbeeld, een programma van waaruit u kunt afdrukken een leeg document zal doen. Open Microsoft Word en selecteer de "New" optie in het menu "Bestand". Dit zal een "Nieuw Document" venster te starten aan de rechterkant van het venster. Klik eenmaal op de "Blank Document" link. Klik eenmaal op het menu "Bestand" en selecteer "Print" om de "Print" dialoogvenster te lanceren. Selecteer de "Adobe PDF" optie in de lijst met beschikbare printers en imaging software en klik eenmaal op de "Print" knop. Sla het document onder een unieke naam in een map van uw keuze. Zorg zeker is het gemakkelijk herkenbaar zijn voor de volgende stap om de vrije vorm PDF te maken.

8 Open de lege PDF uit stap 2 in Adobe Acrobat Pro. Gebruik de optie "Open" onder het menu "Bestand" om de "Open" dialoogvenster te lanceren. Gebruik de "Look in" menu om de map waarin u de blanco document uit stap 2 opgeslagen lokaliseren, markeert de bestandsnaam en klik op de knop "Open".

9 Voeg tekst aan de lege PDF-document met behulp van de "tekstveld Tool." Klik eenmaal op het menu "Extra", eenmaal op "Opmerkingen en markeringen" en selecteer "Text Field Tool." Klik eenmaal op een deel van de PDF waaraan u wilt een tekstvak en sleep toe te voegen aan de gewenste grootte terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Naar aanleiding van de release van de muisknop, wordt een tekstvak weergegeven waarin u kunt typen. Om het uiterlijk van een tekstvak bewerken, klik met de rechtermuisknop op de grens en selecteer 'Eigenschappen'. Velden kunnen in het hele document worden verplaatst door één keer te klikken op de grens en het veld om een ​​andere locatie te slepen terwijl u de muisknop ingedrukt houdt.

10 Voeg formuliervelden naar de lege PDF-document met behulp van de "Forms" gereedschappen. Klik eenmaal op het menu "Extra", eenmaal op "Formulieren" en selecteer een van de vormen gereedschappen uit de lijst die verschijnt aan de rechterkant. Klik eenmaal op een deel van de PDF waaraan u een formulier veld en sleep toe te voegen aan de gewenste grootte terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Naar aanleiding van de release van de muisknop, zal een box "Eigenschappen" verschijnen die u zal toestaan ​​om het uiterlijk van het veld te bewerken. Klik één keer op de knop "OK" nadat u klaar bent met het aanpassen van de eigenschappen. Om weer toegang te krijgen tot het venster "Eigenschappen", klik met de rechtermuisknop op de grens en selecteer 'Eigenschappen'. Velden kunnen in het hele document worden verplaatst door één keer te klikken op de grens en het veld om een ​​andere locatie te slepen terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Herhaal stap 4 en 5, indien nodig, om uw vrije vorm PDF-document te maken. Vergeet niet om regelmatig op te slaan de vrije vorm PDF door te klikken op de knop "Opslaan".