Hoe kan ik Real Player bestanden te converteren naar Windows Media

Hoe kan ik Real Player bestanden te converteren naar Windows Media


RealPlayer is een mediaspeler die hoofdzakelijk wordt gebruikt om muziek en videobestanden te streamen via het internet. RealPlayer-bestanden, echter, kunnen worden opgeslagen en zal verschillende bestandsextensies, met inbegrip van Rm, ra, .rv bevatten. Een tegenvaller van RealPlayer-bestanden is dat ze alleen kunnen worden afgespeeld op de RealPlayer. Aan de andere kant, kan Windows Media-bestanden worden afgespeeld op een verscheidenheid van mediaspelers. RealPlayer-bestanden kunnen worden omgezet in Windows Media-bestanden met behulp van een web-based applicatie.

instructies

Omzetten Real Player bestanden naar een Windows Video Player

1 Richt uw browser naar media-convert.com/~~V. Deze website kan de conversie van alle soorten van Real mediabestanden te behandelen zonder dat je downloaden van software om de conversie te voltooien.

2 Importeer de RealPlayer-bestand dat u wilt converteren. Om dit te doen, klikt u op "Bladeren" en selecteer het RealPlayer bestand vanaf uw bureaublad.

3 Selecteer een output formaat van de drop-down menu. Als je een echte video-bestand geïmporteerd, kies WMV. Als je een echte audio-bestand geïmporteerd, kiest WMA.

4 Klik op "OK" om de conversie te voltooien. Deze knop bevindt zich aan de rechterkant van de output formaat drop-down menu.

5 Klik op de link die verschijnt na de conversie is voltooid. Dit zal de geconverteerde Windows Media-bestand te downloaden naar uw computer.