Hoe te converteren van een Word-document Photo naar JPG-formaat

Hoe te converteren van een Word-document Photo naar JPG-formaat


De JPG-formaat is geschikt voor het opslaan van fotografische beelden die fijne details en variaties van kleur hebben. Opnamen die zijn opgeslagen in dit formaat kleiner zijn dan die opgeslagen als bitmap-bestanden. Het compacte formaat van JPG's maakt ze ideaal voor het delen op het internet en het versturen via de e-mail.

Computergebruikers gebruiken Microsoft Word om tekstdocumenten te creëren. Word kan ook foto's en andere grafische afbeeldingen te importeren (zie referentie 2). Er zijn verschillende manieren om een ​​Word-document foto converteren naar een JPG-bestand.

instructies

1 Open Word en klik op "File" en vervolgens op "Open" om een ​​bestand selectie venster te openen. Dit venster wordt een lijst met bestanden weer te geven op uw harde schijf. Selecteer het bestand dat uw foto en bevat dubbelklik op het bestand om het te openen in Word.

2 Blader door het document totdat u de foto die u wilt converteren te vinden. Sleep de grepen op de randen van de foto om de foto te verkleinen als u last minute wijzigingen aan te brengen aan de afmetingen.

3 Klik op "File" en vervolgens "Opslaan als." Een venster wordt geopend met de mappen en bestanden op uw harde schijf.

4 Dubbelklik op de map waarin u het document wilt opslaan.

5 Klik op het drop-down box label "Opslaan als type" en selecteer "Web pagina." Klik op 'Opslaan' om het document op te slaan. Word zal deze omzetten naar een HTML-bestand.

6 Open uw browser en klik op "File" en vervolgens op "Open" om een ​​bestand selectie venster te openen. Dit venster de mappen en bestanden op uw harde schijf te noemen.

7 Navigeer naar de map waar u het HTML-bestand en opgeslagen dubbelklik erop om de map te openen. U zult het HTML-bestand in die map te zien.

8 Dubbelklik op het HTML-bestand om het in de browser te openen. De foto verschijnt in het browservenster.

9 Klik rechts op de foto en selecteer "Afbeelding opslaan als" in het contextmenu. Een venster wordt geopend de mappen en bestanden op uw harde schijf bevatten.

10 Dubbelklik op de map waarin u de foto wilt opslaan en klik op 'Opslaan'. Windows zal het bestand op te slaan als een JPG in de map die u hebt geselecteerd.

Hints

  • Wanneer u een image-bestand op te slaan als JPG, zullen sommige verlies in beeldkwaliteit optreden. Het JPG-formaat is een "lossy" formaat; als software comprimeert een foto in een JPG, het beeld verliest een klein detail en helderheid.