Hoe kan ik WMV bestanden te converteren naar spelen op een MacBook-computer

Windows Media Video (WMV) is een gecomprimeerde video-formaat dat is een van de verschillende standaard formaten die vandaag beschikbaar zijn. Terwijl WMV komt het meest voor op de PC, zal Mac-gebruikers soms tegenkomen gehalte in WMV-formaat ze willen spelen op hun Mac. De meegeleverde gereedschap voor audio en video afspelen op de Mac zijn niet in staat om WMV-bestanden af ​​te spelen, dus een derde partij add-on is vereist. De officiële hulpmiddel voor deze zoals vermeld op de website van Microsoft is de Flip4Mac-speler van Telestream software.

instructies

Download en installeer Flip4Mac

1 Klik op de link in het gedeelte Bronnen hieronder om Flip4Mac WMV downloaden.

2 Sla het bestand op uw bureaublad en dubbelklik erop om de schijfkopie te monteren.

3 Dubbelklik op de installer die is opgenomen de schijfkopie in om het installatieprogramma te starten.

4 Klik op 'Doorgaan' totdat je bij de "Select Destination" deel, kies dan het station waar u wilt installeren. (De standaardinstelling is uw lokale harde schijf.)

5 Klik op "Install" en voer uw wachtwoord voor uw computer (als die er is), als daarom wordt gevraagd.

6 Klik op "OK" om het installatieprogramma te beëindigen. Klik rechts op de afbeelding Flip4Mac schijf op op uw bureaublad en kies "uitwerpen."

Het spelen WMV-bestanden

7 Open de map Programma's en dubbelklik op "Quicktime Player."

8 Klik op het menu "Bestand", selecteer "Open File" en kies het WMV-bestand dat u wilt spelen.

9 Open uw webbrowser en navigeer naar een website met WMV-inhoud om te spelen in de webbrowser.

10 Open QuickTime van uw map Programma's

Hints

  • Met Flip4Mac kunt u WMV-bestanden af ​​te spelen, hetzij door het downloaden en ze op te slaan op uw bureaublad of door ze te bekijken in een webbrowser.
  • Flip4Mac Player is een gratis add-on voor Apple's QuickTime, dus WMV-bestanden af ​​te spelen met behulp van QuickTime, maar pas na de add-on als geïnstalleerd.
  • Wilt u WMV bestanden te converteren naar QuickTime vindt u Flip4Mac Pro, die beschikbaar is voor de aankoop, maar is niet verplicht om WMV-bestanden af ​​te spelen op een Mac nodig.