Hoe te verwijderen Google History op Vista

Elke keer dat u een zoekopdracht in Google of een andere zoekmachine te maken, wordt de zoekopdracht opgeslagen in uw browser & # 039; s geschiedenis. Uw Google-zoekgeschiedenis kan op Vista worden gewist door het opruimen van deze in de webbrowser (of browsers) die u gebruikt. Elke web browser heeft een ander proces dat moet worden gevolgd om uw Google-zoekgeschiedenis verwijderen. Als u meer dan een webbrowser te gebruiken, moet u de Google-zoekgeschiedenis in elk verwijderen.

instructies

1 Verwijder je Google geschiedenis van Internet Explorer. Open de Internet Explorer browser vanaf het bureaublad van Windows Vista. Klik op de "Tools" knop op het menu naar de bovenkant van het venster. Selecteer "Internet Options" uit het drop down menu. Klik op het tabblad 'Algemeen' in het venster dat verschijnt, en klik op de knop "Verwijderen" in het "Browsing History" rubriek. Klik op 'Alles verwijderen' in het venster dat verschijnt, en klik op "Yes" om uw keuze te bevestigen. Klik op de knop "OK" en uw Google-geschiedenis zal worden verwijderd.

2 Verwijder uw Google-zoekgeschiedenis van de Google Chrome-browser. Klik op het Google Chrome-pictogram zich ofwel op uw bureaublad of in het menu "Start". Klik op het moersleutel pictogram in de rechterbovenhoek van de Google Chrome-browser. Klik op de knop 'Options' in het menu dat naar beneden zakt. Klik op de "Clear browsing data ..." knop in het venster dat verschijnt. Klik op het vakje naast "Clear browsing data 'om een ​​vinkje te plaatsen in, en klik op de" Clear browsing data "knop aan de onderkant van het venster. Klik op de knop "Sluiten" en uw Google-geschiedenis zal worden verwijderd.

3 Verwijder je Google geschiedenis van Mozilla Firefox. Open de Mozilla Firefox browser van het bureaublad van Windows Vista. Klik op de "Tools" knop zich aan de menubalk aan de bovenkant van het browservenster. Selecteer "Clear Private Data" uit de lijst met opties. Klik op "Clear Private Data Now" in het venster dat verschijnt. Klik op de knop "OK" en uw Google-geschiedenis zal worden verwijderd uit Firefox en Vista.

4 Verwijder je Google geschiedenis van Safari. Trek Safari van de Vista-bureaublad. Klik op het menu "Edit" knop, en klik op "Preferences" in het drop-down menu en klik op de "Algemeen" knop. Selecteer hoe vaak u wilt dat Safari de geschiedenis te wissen in het menu "Verwijder geschiedenis items". Safari zal uw Google-geschiedenis te verwijderen zodra de tijd die u hebt opgegeven is verstreken.

5 Verwijder je Google geschiedenis van AOL. Open de AOL-browser van uw bureaublad van Windows Vista. Klik op de "Security" knop in de AOL-browser. Klik op de "Clear My Footprints" knop, en klikt u op "Clear Footprints" in het venster dat wordt bevolkt. Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het venster en uw Google-zoekgeschiedenis wordt gewist.

6 Verwijder je Google geschiedenis van de Opera browser. Toegang tot de Opera-browser van de Vista-bureaublad. Klik op de "Tools" knop aan de bovenkant van het browservenster Opera. Klik op de "Privé-gegevens verwijderen" knop in het menu dat verschijnt. Klik op de knop "OK" en uw Google-geschiedenis zal permanent verwijderd.

7 Verwijder je Google geschiedenis van Netscape Navigator. Start de browser Netscape Navigator uit Vista & # 039; s bureaublad of in het menu "Start". Klik op de knop "Edit" op de browser & # 039; s menubalk. Klik op de knop "Voorkeuren" in de lijst die bevolkt. Onder het "Category" post, klikt u op de optie 'Navigator'. Klik op "Clear History" en klik op de knop "OK" aan de onderkant van het scherm. Uw Google-geschiedenis zal worden gewist uit Navigator en Vista.

Hints

  • uw geschiedenis verwijdert, zal niet alleen uw Google-zoekgeschiedenis, maar de hele geschiedenis bestanden te wissen.