Kunt u branden van een cd in de veilige modus?

Kunt u branden van een cd in de veilige modus?


Uw computer kan alleen worden opgestart in de veilige modus, maar waardevolle gegevens moet nog worden gesteund. Kunnen de gegevens worden gebrand op een cd in de veilige modus? De snelle antwoord is ja, maar het zal de gebruiker nodig hebben om specifieke stappen volgen om het goed te doen.

Veilige modus: Diagnostic Mode

Veilige modus is ontworpen voor computer diagnose. Het zorgt voor verbeterde oplossen omdat veel van steunpilaar bestuurders de computer niet geladen. Vele malen, dit kan een gebruiker toegang tot computerbestanden en slechte instellingen herstellen of opnieuw installeren van stuurprogramma's op een computer die anders niet zou opstarten.

Het probleem met de veilige modus

Dienovereenkomstig, de veilige modus in de meeste besturingssystemen niet-CD schrijven van stuurprogramma's te laden, en vele branden programma's zullen niet werken.

De oplossing

De enige manier om dit probleem op te lossen is om een ​​register te bewerken uit te voeren, terwijl in de veilige modus van het besturingssysteem van de computer te vertellen om CD's in de veilige modus te laden. U vindt er ook de veilige modus-compatibele software voor het branden, zoals ImgBurn nodig.

Let op voor het bewerken van Registries

Het register is de kern van het besturingssysteem. Een klein foutje kan het systeem niet meer opstart maken, wat betekent dat je nodig hebt om het besturingssysteem om voor uw computer te draaien opnieuw te installeren. Wees voorzichtig bij het uitvoeren van het register bewerkingen.

alternatieven

USB flash drives (ook wel sticks) zijn goedkoop en makkelijk te gebruiken, en omdat USB ladingen standaard in de veilige modus, is er geen probleem met behulp van een van deze apparaten om bestanden over te kopiëren van een harde schijf zijn.