Hoe aan SDS-bestanden uitpakken

SDS-bestanden zijn audiobestanden die verband houden met MIDI-bestanden. In tegenstelling tot MP3-bestanden, hebben ze geen opnames bevatten, maar veeleer de gebruiksaanwijzing van de computer om het geluid te creëren. Om deze reden, moet je een programma dat kan uitpakken de instructies en zet de audio nodig. Windows 'default spelers kunnen niet uitvoeren van deze extractie, omdat ze alleen zijn bedoeld om regelmatig opgenomen audio te behandelen, maar een aantal andere gratis programma's kan. Downloaden van de links in de sectie Resources.

instructies

1 Extract SDS-bestanden met QuickTime. Deze bekende gratis programma kan de SDS instructies te lezen en maak de audio. Het opent in een stand-alone speler venster dat ziet er net als het zou voor de werkelijke opgenomen audio.

2 Extract SDS-bestanden met Winamp. Dit gratis programma leest ook SDS bestanden en stelt u in staat om ze toe te voegen in een bibliotheek afspeellijst venster (vergelijkbaar met iTunes). Met deze functie kunt u SDS instructies integreren met MP3- of andere audiobestanden.

3 Extract SDS-bestanden met Awave. In tegenstelling tot de andere twee programma's, dit programma is gemaakt voor SDS en MIDI-bestanden. Het staat u niet alleen te halen en spelen de instructies, maar ze ook bewerken. Gebruikers die veel meer controle willen kunnen wensen om deze route te gaan. Hoewel er niet in dit programma biedt een gratis demo.