Hoe om te controleren de oude muur berichten op Facebook

Keeping up with Facebook wall verhalen kan overweldigend zijn, vooral als u of uw vrienden regelmatig bij te werken. Weer terug de pagina's van de tijd door terug te gaan naar oudere berichten die nog beschikbaar zijn. Om ervoor te zorgen dat je niet iets belangrijks je missen, het opzetten van Facebook om u te waarschuwen wanneer berichten optreden.

instructies

Verhalen in News Feed

1 Meld u aan bij uw Facebook-account. Klik op "Thuis" in het menu aan de bovenkant van de pagina als je niet al op de homepage.

2 Scroll naar beneden in de lijst van de verhalen in uw News Feed.

3 Klik op "Oudere berichten" in de linkerbenedenhoek van de News Feed om oudere berichten te zien. Klik op de link herhaaldelijk om meer oudere berichten die beschikbaar zijn te zien.

Your Wall Posts

4 Meld u aan bij uw Facebook-account. Klik op "Profile" in het menu aan de bovenkant van de pagina.

5 Klik op "Wall" op de linker navigatiebalk van uw profiel als je niet al op de muur pagina.

6 Scroll naar beneden de pagina. Klik op "Oudere berichten" aan de onderkant van de pagina om uw eerdere berichten te bekijken. Klik op de link opnieuw en opnieuw totdat je de oudere berichten

meldingen

7 Meld u aan bij Facebook. Klik op "Account" in het menu in de rechterbovenhoek van de pagina. Klik op 'Accountinstellingen'.

8 Klik op 'Meldingen' in de linkerkolom. Klik op 'Bewerken' naast 'Facebook'.

9 Vink het vakje voor acties en gebeurtenissen die u wilt worden gewaarschuwd op zoals "Berichten aan uw muur."

10 Herhaal dit voor andere items, zoals 'Groepen' en 'Foto's'. "

Hints

  • U kunt verhalen van specifieke vrienden en pagina's te verbergen om het gemakkelijker maken om een ​​bepaalde functie te vinden. Klik op de knop "X" in de rechterbovenhoek van een bericht in en klik op "Verberg alle door [gebruiker of pagina naam]." Om uw huid instellingen achteraf te bewerken, klikt u op 'Opties bewerken' in de rechterbenedenhoek van de News Feed.