How to Get Copy & Paste op Windows Phone 7 voor ontwikkelaars

How to Get Copy & Paste op Windows Phone 7 voor ontwikkelaars


Het kopiëren en plakken-functionaliteit voor Windows Phone 7-toepassingen kunnen uw toepassingen gebruiksvriendelijker te maken. U kunt het kopiëren en plakken functionaliteit op Windows Phone 7 Developer Tools te krijgen door het downloaden van de update van het Microsoft Download Center. De januari 2011 update bevat een emulator update die de copy / paste-functionaliteit in het Windows Phone 7-emulator, die u kan helpen uw apps te testen voordat het vrijgeven van hen op de markt bloot.

instructies

1 Ga naar het volgende webadres: microsoft.com/download/en/details.aspx?id=23854

2 Klik op de knop "Download" naast WindowsPhoneDeveloperResources_en-US_Patch1.msp om de update te downloaden. Volg de instructies van de wizard om de update te installeren.

3 Lancering Microsoft Visual Studio, klikt u op "New Project" en dubbelklik op "Windows Phone Application" om een ​​nieuw project te starten. Dubbelklik op "TextBox" om een ​​nieuw tekstvak toe te voegen aan uw telefoon applicatie. Voeg een tweede tekstvak gebruikmaking van dezelfde techniek .

4 Druk op "F5" om het programma uit te voeren en start de telefoon emulator. Typ "kopieer deze en plak hem" in het eerste tekstvak. Klik op de tekst, totdat het wordt gemarkeerd en klik op het icoontje "Kopiëren". Klik op het tweede tekstvak en klik op het icoontje "plakken" om de tekst te plakken