How to Make My Yahoo Homepagina

How to Make My Yahoo Homepagina


Yahoo! heeft een My Yahoo! home page die gebruikers in staat stelt om hun pagina aan te passen op basis van hun eigen locatie en instellingen. Het idee is dat een My Yahoo! homepage kunt u gemakkelijk toegang tot veel van de dingen die je wilt zien, terwijl online, met inbegrip van RSS-feeds, uw e-mail inbox, lokaal en nationaal nieuws en lokale weersomstandigheden hebben. Yahoo! maakt het proces betrokken zijn bij het opzetten van een My Yahoo! homepage eenvoudig, dankzij de automatische set-up.

instructies

1 Bezoek de My Yahoo! website.

2 Klik op de "Yes, Please" knop aan de bovenkant van de pagina.

3 Voer uw stad en provincie of postcode in het vak 'Locatie'. Klik op de "Maak dit mijn standaard Yahoo! location" vakje.

4 Klik op 'Volgende'. Een lijst van items met selectievakjes naast hen zal verschijnen.

5 Klik op de selectievakjes van de items die u wilt content te ontvangen over op uw My Yahoo! pagina. De boxen kunnen al worden gecontroleerd. In dat geval is, schakelt u een van de vakken die je niet interesseren.

6 Klik op 'Volgende'. Klik vervolgens op "OK."

7 Klik op de knop 'Inhoud toevoegen' op de linker bovenhoek van uw pagina.

8 Gebruik de pijltjes om door de lijst met pictogrammen te bladeren, te klikken op de toepassingen die u wilt op uw My Yahoo! homepage op te nemen.

9 Klik op de link "Change Appearance 'naast' Content toevoegen."

10 Blader door de lijst met beschikbare kleuren als achtergrond en texturen. Klik op de link "Wijzig Layout" het opzetten van een twee-, drie- of vier-kolom pagina. Klik op de juiste lay-icoon.

11 Klik op "Ik ben klaar" wanneer je klaar bent.