Hoe kan ik Schaduw op tekst in InDesign

Adobe InDesign is een desktop publishing applicatie die je kunt gebruiken om nieuwsbrieven, flyers, posters, brochures, boeken en tijdschriften te creëren. U kunt tekst en afbeeldingen combineren om professionele afdrukken projecten te maken. Wanneer u een schaduw effect toe te voegen, een zogenaamde "slagschaduw," om tekst, die u kunt maken de tekst springen naar de kijker, bijna alsof de tekst werd zweven boven de afgedrukte pagina. Drop-shadow effecten kunnen stijl toe te voegen aan uw tekst, en stel uw print projecten onderscheiden van de concurrentie.

instructies

1 Lancering Adobe InDesign en een design project bestand te openen.

2 Klik op de "Selection Tool" in de werkbalk aan de linkerkant van het programmavenster.

3 Klik hier voor de tekst frame waarop u een schaduweffect toe te selecteren. U vindt er alle tekst in het frame in de schaduw effect omvatten. Klik en sleep de muiscursor om meerdere tekst frames selecteren.

4 Op het menu "Object" bovenaan het programmascherm. Klik op "Effecten" en klik op Selecteer "Slagschaduw."

5 Klik op "Tekst" in het "Instellingen voor:" te selecteren menu, en klik op om een ​​vinkje te plaatsen in het vak "Slagschaduw", indien nodig.

6 Klik op "Multiply" te selecteren in het menu "Blending mode". Klik hier om een ​​transparantie voor de schaduw effect te selecteren.

7 Klik op de "Distance" tekstveld te markeren en druk op de pijl omhoog of omlaag op het toetsenbord om te veranderen in hoeverre de tekst lijkt te zweven boven de pagina. Klik op de hoek draaiknop om de hoek van de slagschaduw effect te veranderen.

8 Klik hier om een ​​vinkje te plaatsen in het vakje "Gebruik algemeen Light" om de schaduw effect voor het hele document op dezelfde hoek, wat een realistische lichtbron simuleert ingesteld.

9 Klik op "OK" om de slagschaduw instellingen toe te passen op de geselecteerde tekst.