Hoe kan ik MP4 video bestanden te converteren naar WMV

Bestandsformaten voor video, animatie, graphics en geluid zijn toegenomen met het toenemende gebruik van computers als entertainment-apparaten. MP4 (MPEG-4) is een video en audio formaat gestandaardiseerd door de Motion Picture Experts Group, dat is populair voor het gebruik van internet en draagbare elektronica. WMV (Windows Media Video) werd gemaakt door Microsoft voor gebruik in de eerste plaats op Windows-systemen. Echter, wordt het bestand herkend door andere besturingssystemen. Veel opties bestaan ​​voor het converteren tussen de formaten.

instructies

1 Gebruik een online converter zoals Zamzar, die kan omgaan met 100 MB bestanden gratis, en grotere capaciteit voor een kleine vergoeding. Online conversies heb je niet nodig om software die kunnen worden geïnfecteerd met virussen te downloaden. Klik op "Browse" om een ​​dialoogvenster waarmee u kunt vinden en uw MP4-bestand te laden weer te geven. Selecteer "WMV" in de Formaat drop-down menu en voer uw e-mailadres. Klik op "Convert". Wanneer het proces is voltooid, wordt een link naar het WMV-bestand verstuurd via e-mail.

2 Download en installeer een gratis conversie programma zoals Any Video Converter, waarmee je converteren tussen formaten zonder dat verbinding met het internet, en maakt het mogelijk grotere bestanden dan Zamzar. Kies "toevoegen" te vinden en de MP4-bestand te laden, en selecteer vervolgens "Aangepaste WMV Movie" van de Profile drop-down menu. Geef eventuele opties als dat nodig is, zoals de video frame rate of audio volume. Selecteer vervolgens "Convert" om het bestand naar WMV-formaat te veranderen.

3 Kopen, installeren en uitvoeren van een commerciële converter zoals 4Videosoft Video Converter Platinum. Het is beschikbaar op haar website (met een gratis trial) of in een doos. U kunt opties zoals bitrates en schermafmetingen opgeven, evenals speciale effecten toevoegen, splitsen of doe mee bestanden en bijsnijden. Selecteer "Add File" om de MP4-bestand te laden en kies dan "WMV" uit de Profile drop-down menu. Klik ten slotte op "Start" om het WMV-bestand te maken.

Hints

  • Opties, zoals bit rate en framemaat, vereisen enige technische achtergrond om correct te gebruiken. In het algemeen echter, hoe groter de nummers van de opties, hoe beter de video- en audiokwaliteit en hoe groter het bestand. Als uw WMV-bestand is onbevredigend is, probeer dan het verhogen van de nummers. Als u nodig hebt om het te verkleinen voor snellere verzending of minder opslageisen, de nummers te verlagen.