Hoe het opzetten van een server

Computers zijn zeer krachtige tools. Met al dat vermogen, maar sommige moeten worden gewijd aan een specifieke taak om het goed te doen. Dit is waar de servers komen. Het beheer van servers wordt door sommigen beschouwd als een zeer technische taak, maar met wat weten hoe de meeste van deze taak kan volbrengen. Hier ziet u hoe het opzetten van een server.

instructies

1 Bepaal het type server dat nodig is. Servers worden gebruikt om zakelijke databases beheren. Ze worden gebruikt door spelletjes om de grote hoeveelheid geheugen die nodig is om het spel programma's te beheren. Sommige zijn gewijd aan het Internet en worden gebruikt als gateways kunt webtoegang zo snel mogelijk. Elke gebruiker moet bepalen hoe zijn server wordt gebruikt, zodat het kan worden geconfigureerd om deze specificaties.

2 Toegang krijgen tot het opzetten van instrumenten. Voor niet-technische gebruikers, kan dit proces vereenvoudigd worden bij het opzetten van webservers. Toegang tot de Apache website naar de webserver applicatie te downloaden. Een wizard is beschikbaar voor stapsgewijs opgezet voor nieuwe Apache gebruikers. Nieuwe gebruikers zullen gewoon volg de aanwijzingen gegeven voor de server specificaties. Vergelijkbare toepassingen bestaan ​​voor zakelijke databases die SQL en FTP-servers gebruikt om grote bestanden te downloaden gebruiken.

3 Test de server-toepassingen. Dit gebeurt op verschillende manieren, afhankelijk van de toepassing die wordt gebruikt. Naar een webserver te testen, gebruiken om toegang te krijgen tot het internet en track snelheden voor het laden van pagina's. Ook zal het nodig zijn om andere computers wijzen naar de server om te bepalen of zijn toegankelijk en correct de server naar de computer doorgegeven. Databaseservers worden getest op een soortgelijke wijze. Geef je mening over de tabellen die op de server zijn gemaakt, vast te stellen dat zij in verband met andere tafels correct en bijhouden hoe de informatie wordt overgedragen van de server naar een andere computer.

4 Maak wachtwoorden voor de server-toepassingen. De meeste server-applicaties, zoals Apache, leveren een set-up wizard die gebruikers in staat stelt om wachtwoorden te maken. Deze wachtwoorden zal nodig zijn om ongewenste ogen uit de buurt van gevoelige gegevens te bewaren.

5 Load beveiligingssoftware. Net als personal home computers, servers nodig anti-virus software die spam en destructieve virussen te houden. Handhaven actueel antivirus software is nog belangrijker zijn servers omdat in de meeste gevallen zullen meerdere mensen de mogelijkheid om de informatie die op de server.