Hoe maak je een afbeelding van een tegen kopiëren beveiligde DVD

Hoe maak je een afbeelding van een tegen kopiëren beveiligde DVD


Het maken van een afbeelding van een kopieerbeveiligde DVD zal u toelaten om de DVD af te spelen op uw computer of een andere kopie van de schijf. Het is belangrijk om te weten dat het illegaal is om film-dvd's met kopieerbeveiliging kopiëren zonder toestemming. Als u een ander type disk met kopieerbeveiliging en toestemming om een ​​kopie te maken, dan kun je nog zo te doen. U heeft een programma ontworpen om de kopieerbeveiliging op de schijf te decoderen nodig. Een gratis programma online beschikbaar die u kunt gebruiken is DVD Decrypter.

instructies

1 Downloaden DVD Decrypter via de link in de middelen sectie. Voer het installatieprogramma en volg de stappen op het scherm.

2 Steek de tegen kopiëren beveiligde DVD in het schijfstation van de computer. Selecteer de naam van het dvd-station uit het pull-down menu.

3 Selecteer een map locatie om het beeld op te slaan, door te klikken op het pictogram map onder "Destination." Klik op de DVD naar de harde schijf image-knop aan de onderkant te decoderen en kopieer de DVD op uw computer. Dit proces kan een lange tijd in beslag nemen.

Hints

  • Nooit illegaal kopiëren van dvd's voor distributie of verkoop.