Updates installeren nietwaar Met XP SP3

Windows Update, ook wel bekend als Microsoft Update, is een functie in uw Windows-besturingssysteem dat nuttige en belangrijke updates installeert vanaf de Microsoft Store. Deze updates niet alleen werken sommige van uw toepassingen, maar ook verbetering van de veiligheid functies op uw computer. Er zijn veel problemen geweest met updates op Windows XP Service Pack 3. De meeste van deze problemen zich voordoen tijdens de installatie van deze updates.

instructies

1 Klik op 'Start' en kies 'Alle programma's. " Selecteer "Windows Update." Klik op 'Bekijk uw-update geschiedenis. " Vind de update met een rood kruis markering naast het. Klik op het rode kruisje om de installatie foutcode te bekijken. Noteer dit nummer.

2 Klik op "Go to Knowledge Base-artikelen" in het hoofdvenster van Windows-updates. Voer de installatie foutcode in het zoekvak en klik op 'Zoeken'. U krijgt een Microsoft KB link. Klik op de link en volg de stap-voor-stap prompt aan de specifieke fout die je SP3 installatie kan hebben op te lossen.

3 Klik op Start en selecteer "Uitvoeren ..." Type "MRT" en druk op "Enter" om te openen "Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool." Kies "Full Scan" om een ​​volledige scan van uw computer uitvoeren. Deze tool zal in staat zijn om schadelijke programma dat kan worden voorkomen dat de SP3-updates te verwijderen. Volg de begeleide aanwijzingen om dergelijke programma's te verwijderen.