Hoe om mensen op Twitter Van Facebook zoeken

Facebook en Twitter zijn twee van het internet de meest populaire social networking websites. Door de verschillende voordelen en functionaliteit van elke site, veel gebruikers handhaving van een profiel op beide websites. Bovendien zijn zowel websites bieden een toegankelijke en zichtbare ruimte voor gebruikers lijst links naar hun profiel andere websites. Facebook-gebruikers kunnen ook aansluiten van een Twitter-account om hun tweets automatisch posten op hun Facebook-profiel, voorzien van een directe link naar de tweet en de gebruiker Twitter-profiel.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-profiel.

2 Geef de naam van de persoon wiens Twitter u in de zoekbalk aan de bovenkant van de Facebook-venster te lokaliseren. Als de persoon is niet uw Facebook-vriend, moet u door middel van extra zoekresultaten blader naar het profiel of pagina te vinden.

3 Klik op het tabblad 'Info' in het menu links op het profiel. Scroll naar beneden totdat u het tabblad "Website". Als de persoon niet een Twitter-account op dit gebied heeft staan, klikt u op het tabblad "Wall". Blader door de persoon posten en zoeken naar de onderscheidende Twitter icoon (een licht blauwe vogel) in het kader van een post. Als je een Twitter-bericht op de Facebook-pagina te vinden, kijk aan de rechterkant van de post. De gebruiker Twitter naam wordt vermeld, met inbegrip van het @ -symbool.

Hints

  • Als de "Info" en "Wall" tabbladen niet zichtbaar zijn, moet u naar een vriend van die persoon voordat je die informatie kunt zien. Zelfs als de persoon is je vriend, kan deze tabbladen nog steeds verborgen.
  • Als u de gebruiker Twitter naam niet kunt vinden op hun Facebook-pagina, probeer dan sturen ze een boodschap. Veel mensen maken hun Twitter-accounts meer publiek beschikbaar dan hun Facebook-pagina's.
  • U kunt ook proberen te zoeken naam van de persoon in Google, maar veel gebruikers op Twitter gebruiken pseudoniemen en aliassen.