De beste instellingen voor "Gabriel Knight 2"

"Gabriel Knight 2: The Beast Within", vervolgt de avonturen van het titelkarakter Gabriel Knight, auteur en nieuw benoemde Schattenjäger, een soort verdediger tegen bovennatuurlijke bedreigingen. Het spel werd uitgebracht in 1995 en is nog steeds speelbaar vandaag de dag op veel moderne computers, hoewel soms met minder-dan-optimale prestaties. Een derde partij vervanging installateur kan veel problemen op te lossen. Het installatieprogramma configureert automatisch het spel te draaien in DOSBox met de beste instellingen.

Doel

"Gabriel Knight 2" is in staat om te draaien op moderne systemen in de meeste gevallen en is niet afhankelijk van de snelheid van de processor voor timing, zoals veel oudere spellen te doen. Dit betekent niet dat het noodzakelijkerwijs geoptimaliseerd voor nieuwere systemen, en vreemd gedrag met video-interlacing, CD schakelen en de eigenlijke installatie vaak voorkomen. Om dit te bestrijden, de vervanging installateur trekt alle game-bestanden van de cd's eerste, assembleren ze op de harde schijf. De installateur geldt dan fixes en configureert DOSBox met de beste instellingen voor het uitvoeren van het spel. Het installeren van het spel met de vervanging installateur biedt een vrijwel naadloze game-ervaring bij het daadwerkelijk spelen.

Voorbereiding

Voor het installeren van het spel, moet je DOSBox al gedownload en geïnstalleerd op het systeem. Tijdens de installatie, zal de vervanging installer u vragen naar de locatie van DOSBox. Als u niet beschikt over DOSBox al geïnstalleerd, maar een actieve internetverbinding, zal de vervanging installer probeert te downloaden van een recente kopie van DOSBox voor u.

Installeren

Download de vervanging installer op uw computer. Pluk een download locatie die gemakkelijk te vinden en toegang, zoals uw bureaublad. Het bestand is klein en moet minder neem dan een minuut, afhankelijk van de snelheid van uw verbinding. Zodra het bestand is gedownload, voer het uit en volg de aanwijzingen op het scherm. Het installatieprogramma vraagt ​​u om de eerste schijf te plaatsen en zal u laten weten wanneer het klaar is voor de volgende schijf. Nadat alle zes discs zijn verwerkt, zal het installatieprogramma u vragen een paar basis configuratie-instellingen. Pluk wat uw voorkeuren zijn. Als u niet tevreden met een van de keuzes zijn, kunnen ze later worden veranderd door het uitvoeren van het programma 'Configure Gabriel Knight 2 "in het startmenu.

Digital Only Copy

Als u een digitale enige kopie van het spel, een die online werd aangekocht via een direct-to-drive retailer bijvoorbeeld, zijn er een paar dingen die je kunt doen om de instellingen van het spel aan te passen voor betere prestaties. Download en installeer de interlace patch. Dit verwijdert de zeer zichtbare horizontale lijnen dat het scherm tijdens het spel te dekken. Bovendien, als u de digitale-only kopie van het spel dat kwam verpakt met DOSBox te hebben en ervaren popping of sissend geluid, veranderen de instellingen voor de geëmuleerde geluidskaart driver. Navigeer naar de game map en open de "dosboxGK2.conf" bestand in Kladblok. Zoek het item "sbtype = sb1" en verander het om te lezen "sbtype = SB16" naar een betere geluidskwaliteit schijf te gebruiken, de vaststelling van de audio-pop.