Hoe maak je Kerstmis Mailing Labels maken met behulp van een Mac-adresboek

Hoe maak je Kerstmis Mailing Labels maken met behulp van een Mac-adresboek


Address Book is een native applicatie op de Mac-besturingssysteem dat u helpt uw ​​contacten te beheren. Met uw informatie in dit programma opgenomen, heb je de mogelijkheid om kerst mailing labels met behulp van de hulpprogramma's te maken. Verder, als je een digitaal beeld hebt, heb je de mogelijkheid om video's, zoals sieraden, toevoegen aan elk label. Het verkrijgen van de mailing labels van uw keuze en start vervolgens uw adresboek applicatie om uw kerst labels te produceren.

instructies

1 Start uw Adresboek en klik op de adressen die u in uw mailing lijst op te nemen. U heeft de mogelijkheid om te bevelen op meer dan een toegang tot meerdere records tegelijk selecteren.

2 Klik op het menu "Bestand" en selecteer vervolgens de "Print" optie uit de keuzelijst. Deze actie brengt de "Print" dialoogvenster.

3 Klik op de optie 'Mailing Labels "naast de" Style "titel in en klik vervolgens op het tabblad" Lay-out ". Gebruik de drop-down menu's die verschijnen om het merk van labels en het versienummer dat u uw kerst mailing labels afdrukt te kiezen.

4 Klik op het tabblad "Label" en klik dan op het vakje "Color" naar een kerstvakantie schaduw voor uw tekst, zoals rood of groen te selecteren. Verder, klik op de knop "Set" naast de optie "Image" naar een digitaal beeld, zoals hulst, dat verschijnt aan de linkerkant van de naam en het adres te selecteren.

5 Laad je mailing etiketten in uw printer en klik dan op de "Print" knop op de "Print" dialoogvenster. Zorg ervoor dat u uw labels in de juiste richting voor het afdrukken van uw werk.