Hoe kan ik het wachtwoord van een e-mailaccount Krijg

Hoe kan ik het wachtwoord van een e-mailaccount Krijg


Iedereen die gevoelig zijn voor occasionele vergeetachtigheid is vertrouwd met deze scène: Je hebt niet meer uit je e-mailaccount ingelogd maanden, en na te doen, je probeert om terug te loggen en kan je wachtwoord niet meer herinneren. Met Internet security een prominente zorg vandaag, bent u aangemoedigd om uw wachtwoorden lang, complex en moeilijk te raden, maar dan ben je gissen wat het is. Gelukkig zijn de meeste e-mail providers hebben ook eenvoudige oplossingen voor het herstellen van een verloren of vergeten wachtwoord.

instructies

1 Ga naar de inlogpagina voor uw e-mailprovider. Bijvoorbeeld, op yahoo.com, klik op "Aanmelden".

2 Klik op de desbetreffende link voor mensen die niet kunnen aanmelden. Wachtwoord herstel komt vaak genoeg van een probleem dat e-mail providers zoals Yahoo en Google hebben gewijd links naar de kwestie op te lossen. Kijk voor iets dat zegt: "Ik kan geen toegang tot mijn account ',' Kan geen toegang tot uw account?" of iets dergelijks.

3 Volg de instructies op het scherm. Deze leiden over het algemeen het invoeren van uw e-mailadres of gebruikersnaam en een CAPTCHA code, die bestaat uit automatisch gegenereerde brieven in een beeld dat bescherming tegen het geautomatiseerd of kwaadaardige programma's.

4 Beantwoord de beveiligingsvragen als daarom wordt gevraagd. Dit zijn vragen waarop u geleverde antwoorden toen u zich aanmeldde voor uw account, zodat alleen u in staat om uw wachtwoord op te halen zijn.

Hints

  • Hoe verleidelijk het ook mag zijn, nooit schrijf uw wachtwoord; het kan in verkeerde handen vallen.