Hoe kan ik tekst toevoegen aan een PDF-bestand in Adobe Reader 9

Hoe kan ik tekst toevoegen aan een PDF-bestand in Adobe Reader 9


Portable Document Format (PDF) bestanden kunnen worden geopend en gebruikt door iedereen met een PDF-leesprogramma, zoals Adobe Reader 9. Terwijl enkele PDF editing functies zijn beschikbaar in Reader kunt u formulieren invullen en tekst toevoegen aan PDF-bestanden met behulp van de Typewriter Tool. The Typewriter Tool stelt u in staat om tekst aan elk gebied van een PDF toe te voegen door het volgen van een paar stappen.

instructies

1 Klik op het menu "Extra", markeert de optie 'Typewriter "en selecteer" Werkbalk Typewriter tonen. " Deze actie zal de "Typewriter" knop te lanceren op de hoofdwerkbalk.

2 Klik op de "Typewriter" knop. Klik eenmaal in een gebied van het document dat u wilt tekst aan toe te voegen. Begin de gewenste tekst te typen. Als u naar een nieuwe regel, drukt u op de Enter-toets.

3 Bewerk de tekst eigenschappen. Markeer een deel van de tekst die u wilt aanpassen. Te verhogen of de grootte van de tekst of regelafstand verlagen, klikt u op het juiste "stijging" of "verlagen" knoppen op de werkbalk Typewriter, als dat nodig is.

Hints

  • Deze functie is alleen beschikbaar in Reader wanneer de rechten van de gebruiker zijn ingeschakeld op de PDF door de auteur.