Hoe maak je een zaak Dell Computer Open

De kans is groot dat u wilt upgraden of te repareren uw Dell desktop computer op een bepaald moment tijdens de levensduur. Echter, het geval van een Dell-computer opent anders dan ten aanzien van andere merken van computers. Wanneer u probeert om de zaak met Dell voor het eerst opent, mag u niet in staat zijn om dit te doen. Als je geconfronteerd met deze frustratie, bent u in goed gezelschap; veel andere mensen kunnen niet hun Dell-computers te krijgen geopend, ook niet. Gelukkig zijn deze computers zijn eenvoudig te openen als je de juiste instructies.

instructies

1 Koppel alle kabels, inclusief de voedingskabel van de achterkant van de computer. Verplaats de computer op een schone werkplek over een uncarpeted vloer.

2 Onderzoek beide kanten van uw Dell-computer zaak zorgvuldig. De ene kant heeft kleine, uitpuilende voeten. Leg de computer op je werkplek aan deze kant.

3 Hoe maak je een zaak Dell Computer Open

Naar de achterzijde van de computer waarop de aansluitingen zijn. Zoeken verzonken twee knoppen aan de bovenzijde en de onderzijde van de computer. Druk op deze knoppen zachtjes met je vingers.

4 Begin met het bovenste deel van de zaak omhoog te trekken als u de knoppen te grijpen. De zaak zal Dell openzwaaien op een scharnier aan de voorzijde van de computer. Als je begint met de zaak omhoog te tillen, laat u de toetsen. Als u nog steeds de knoppen drukken terwijl je naar boven te trekken, de zaak gaat niet open.

5 Blijf de bovenzijde van de computerbehuizing naar boven te verplaatsen, zodat het opent als een boek. Komt het geval volledig geopend moet openen op zichzelf blijven.

6 Raak een ongeverfd deel van het interieur computer chassis om uzelf te aarden. Dit zal voorkomen dat u kortsluiting van de circuits binnen met de statische elektriciteit die van nature circuleert op je lichaam. Laat de computer zaak geopend voor zo lang als je nodig hebt om naar binnen te werken. Daardoor vervalt de noodzaak om de zaak meerdere keren openen verminderen.

Hints

  • In sommige gevallen is het openen van de zaak op uw Dell-computer kan de garantie vervallen. Zorg ervoor dat uw garantie is verlopen voordat u reparaties of upgrades zelf te doen.
  • Als u nog steeds problemen ondervindt na de implementatie van deze stappen, gaat u naar de website van Dell om extra hulp te vinden.
  • Bewaar altijd uw bestanden en zet uw computer voordat u deze loskoppelt van het elektriciteitsnet. Deze uit te zetten zonder tussenkomst van de normale stilgelegd procedure kan leiden tot gegevensverlies.
  • Raak de circuits niet ingaan op alle onderdelen en kaarten van uw computer direct met uw vingers. In plaats daarvan, omgaan met deze apparaten bij de randen.