Hoe de MSN Toolbar Download

Hoe de MSN Toolbar Download


De MSN Toolbar is een gratis browser add-on van Microsoft waarmee je op het web direct zoeken vanuit je browservenster en andere algemene taken uitvoeren, zoals het controleren van e-mail, het weer en de voorraden. Indien u onlangs opnieuw geïnstalleerd Windows of kocht een nieuwe computer, zou u zijn opgevallen dat de MSN Toolbar is niet langer beschikbaar. Dit komt omdat Microsoft de werkbalk om te profiteren van hun nieuwe zoekmachine, Bing heeft omgedoopt. Installeer de Bing Toolbar om te profiteren van de functies die u in de MSN Toolbar genoten.

instructies

1 website van de Bing Toolbar via de link in het gedeelte Bronnen; Open een webbrowser en navigeer naar Microsoft & # 039. Klik op de oranje "Get Bing nu" knop. Wanneer u wordt gevraagd voor een download locatie, selecteert u het bureaublad.

2 Dubbelklik op het "InstallManager_Bing_Microsoft" bestand op het bureaublad.

3 Klik op het drop-down menu onder 'Kies uw locatie "om de gewenste taal te selecteren.

4 Toevoegen of verwijderen cheques van de vakjes aan te geven of u wilt houden de Bing Toolbar automatisch bijgewerkt, configureert Bing als standaard zoekmachine in uw webbrowser, verander uw browser homepage MSN en hebben de Bing Toolbar verzamelt anonieme gebruiksstatistieken en stuur ze naar Microsoft. Klik op de blauwe knop "Installeren" na het maken van uw selecties.

5 Klik op de blauwe "Sluit dit venster" knop wanneer de Bing Toolbar is klaar met het installeren, en de lancering van Internet Explorer of Firefox te beginnen met behulp van de Bing Toolbar.