Hoe te verwijderen van een McAfee Site Advisor Tool Bar

Terwijl de McAfee SiteAdvisor-werkbalk de beveiliging kan verbeteren door u te informeren over de mogelijkheid van kwaadaardige websites die phishing te bevorderen en te installeren gevaarlijke programma's, kunt u deze verwijderen als u niet langer geïnteresseerd in de diensten of de voorkeur aan een andere security tool te gebruiken. Gelukkig kan McAfee SiteAdvisor worden verwijderd als een standalone applicatie, zonder het verwijderen van een van uw andere geïnstalleerde McAfee-programma's.

instructies

1 Klik op de "Start" knop, gevolgd door de "Control Panel" en "Programma's en onderdelen."

2 Selecteer "McAfee SiteAdvisor" uit de lijst met geïnstalleerde programma's en klik vervolgens op de knop 'Verwijderen'. Voer uw beheerderswachtwoord als daarom wordt gevraagd. De uninstaller lanceert. Klik op 'Verwijderen'. De uninstaller runs en verwijdert het programma in ongeveer een minuut. Sluit de uninstaller wanneer u het verwijderen bevestigingsbericht te zien.

3 Anders, ga terug naar het venster programma's en selecteer "McAfee Security Suite." Klik op de knop 'Verwijderen'. Wanneer u wordt gevraagd, selecteert u de "SiteAdvisor" in en klik vervolgens op de knop "Verwijderen".

4 Start je computer opnieuw op.