Hoe kan ik een internationale Calling Card Online kopen

Het maken van internationale gesprekken is over het algemeen duur, maar telefoonkaarten maken het makkelijker en goedkoper naar meerdere bestemmingen te bellen over de hele wereld, terwijl nog steeds een efficiƫnte en duidelijke verbindingen behoud. Ze komen in een verscheidenheid van prijzen, prijzen en mogelijkheden, afhankelijk van de kaart en de locatie die u belt. Het internet is het gemakkelijk te vinden en de aankoop van internationale telefoonkaarten om uw communicatie behoeften te voldoen.

instructies

1 Navigeer naar een telefoon-kaart leverancier. Er zijn vele websites die verschillende prepaid kaarten die verschillende tarieven voor zowel mobiele telefoons en vaste lijnen bieden. Overweeg NobelCom (zie bronnen hieronder).

2 Selecteer het land dat u belt in de "roeping van" en selecteer het land dat u wilt bellen in het venster "bellen naar". Klik op 'Zoeken'. Wanneer het zoeken is voltooid, wordt een lijst van de kaarten geleverd worden met verschillende tarieven en verschillende prijzen. Duurdere kaarten geven u meer belminuten en een goedkoper tarief.

3 Klik op de "telefoon-card gegevens" van de gegeven kaarten en vergelijk de connectiviteit, aansluitkosten en vervaldata. Sommige kaarten vervallen binnen zes maanden en anderen binnen een jaar.

4 Klik op "buy now" nadat de kaart die u wilt selecteren en geef de hoeveelheid kaarten die je wilt kopen. Klik op "ga verder naar de kassa" en klik op "Ga naar de kassa" opnieuw aan te melden voor een account.

5 Typ uw naam en contactgegevens en leveren de e-mailadres dat u wilt dat de pincode moet worden verzonden. Voeg uw factuurgegevens en afronding van de aankoop.