Opnemen Delen van een CD

Wanneer u het samenstellen van een muziekverzameling, mag u niet alle audio-informatie op een compact disc wilt. Of wilt u misschien delen van een lied, in plaats van de hele song. Copyright wet erkent het wettelijk recht om audio extraheren uit een commerciële muziek-cd, zodat de activiteit is niet twijfelachtig, totdat je begint het verspreiden van wat je hebt "geript." Vind computer een gedeelte van de CD te nemen.

instructies

1 Plaats de cd in uw cd-brander. Het besturingssysteem kan automatisch een venster geopend waarin u wordt gevraagd wat u wilt doen met deze CD. In OS X, open iTunes. Open in Windows Windows Media Player.

2 Bereid je rippen programma-instellingen. In iTunes selecteert u de cd in het linkerdeelvenster, klik op de knop "Instellingen importeren" in de rechter bovenhoek en in de eerste drop-down menu, kies "WAV Encoder" en klik op "OK." In Windows Media Player, klikt u op de pijl onder de knop "Rip", kies "Format" en vervolgens "WAV (lossless)."

3 Selecteer individuele tracks voor extractie. In zowel OS X en Windows Media Player, wordt de cd-tracks worden opgenomen met selectievakjes naast hen, die reeds zijn gecontroleerd. Als u niet wilt dat om een ​​track te rippen, gewoon vinkt u het vakje en het programma zal het te negeren.

4 Extract de gekozen nummers van de cd. In iTunes selecteert u de cd in het linkerdeelvenster en klik op de "Import CD" knop in de bodem. In Windows Media Player, klikt u op de 'Rip' knop aan de bovenkant en het midden van het programmavenster.

5 Zoek uw geripte audiobestanden. In OS X, kunt u gewoon slepen en neerzetten kopieën van uw geripte bestanden naar een map op het bureaublad. In Windows Media Player, klik met de rechtermuisknop op het album en selecteer "Open File Location" naar een map met de nieuw geripte tracks te openen.

6 Open een audio-editing programma, tenzij je niet nodig om de afzonderlijke nummers die u zojuist hebt uitgepakt vanaf de cd te bewerken. Audacity is een populaire, gratis audio-editor die werkt in Windows, OS X en Linux.

7 Open een gewonnen audiobestand in Audacity. Klik op "File", selecteer "Open", gebruik dan de file browser om te navigeren naar een audio-bestand dat u hebt gevonden, klikt u op het bestand en klik op de knop "Open". Het bestand wordt nu weergegeven in Audacity in een visueel formaat aangeeft volumeniveaus.

8 Klik-en-sleep de song Audacity naar het gedeelte van de track die u wilt behouden te markeren. Druk op de knop "Play" om uw keuze te bekijken. Pas uw selectie door uw muisaanwijzer op de grens van het gemarkeerde gebied en te klikken en het pictogram "hand" te slepen naar links of naar rechts.

9 Druk op 'Ctrl + C "op het toetsenbord (Command + C in OS X) te kopiëren die sectie, druk" Ctrl + N "(Ctrl + N) om een ​​nieuw project te maken, en druk op" Ctrl + V "om te plakken de gekopieerde sectie in dat project.

10 Klik op het menu "Bestand", selecteer "Exporteer als WAV", de naam van uw bestand en klik op "OK."

Hints

  • OS X-gebruikers zou willen Toast, een speciale media-ripper, in plaats van iTunes te gebruiken, maar Toast is niet gratis.
  • De WAV-formaat is ongecomprimeerd, dus een hele muziek-cd kan tot ongeveer 700 megabytes aan ruimte op je harde schijf.
  • Audio verwerkingstijd is afhankelijk van de snelheid van uw computer en zijn cd-station.