Hoe kan ik Tweet Mijn berichten?

Hoe kan ik Tweet Mijn berichten?


Twitter is een online social networking website waar mensen informatie, nieuws, grappen en gedachten kunnen delen. Twitter is een microblogdienst unieke website die het mogelijk maakt vreemden om te netwerken en te communiceren door te zoeken naar trefwoorden of onderwerpen andere Twitter-leden posten. Twitter is ontworpen voor mensen om informatie die openbaar wordt te posten, maar de leden hebben de mogelijkheid van het maken van hun account prive. Omdat Twitter heeft de capaciteit om mensen te voorzien van de mogelijkheid om informatie over een breed spectrum te delen, beperken ze de karakters van een 'tweet'. Dit betekent dat gebruikers moeten nadenken over zoekwoorden, beknopt en post korte URL's. Een Twitter bericht is als een krantenkop: het moet de aandacht en een link te grijpen om gerelateerde post die zal uitbreiden en verhelderen de kop onderwerp.

instructies

1 Log in op Twitter op uw computer. Elk Twitter lid moet een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Deze worden gebruikt om in te loggen, en de gebruikersnaam wordt uw Twitter identiteit wanneer u lid worden.

2 Typ uw bericht in het venster onder de vraag "Wat gebeurt er?". Je bent beperkt tot 120 tekens per tweet, dus kies woorden die het beste overbrengen uw boodschap, uw bericht te bevorderen en wekken het belang van uw Twitter '' volgelingen. " Denk aan uw tweet als een inleiding op het bericht dat je wenst te promoten.

3 Laat ruimte voor uw verkorte URL. Er zijn veel gratis URL-verkorters op het internet, zoals TinyURL, bitly en Owly.

4 Open uw favoriete URL shortener in een apart tabblad of venster.

5 Plak de URL van de blog post, website of andere internet voorwerp in de URL shortener. Volg de borden naar uw URL in te korten, en kopieer de verkorte URL en plak deze in uw tweet.

6 Druk op de "Tweet" op, onder het tekstvak waarin u uw Twitter-bericht hebt samengesteld, als je tweet voldoet aan uw tevredenheid.

Hints

  • Leren om te gebruiken Twitter kost tijd. Besteed tijd het verkennen van de mogelijkheden van de site en het ontmoeten van nieuwe mensen om de populariteit en het succes van uw tweets te verbeteren.
  • Vertrouwd te maken met de voorwaarden voor het gebruik van Twitter. Schending van de voorwaarden van het gebruik van Twitter zal ertoe leiden dat uw account te sluiten (zie referentie 1).