Hoe de Toolbar automatisch verbergen in Internet Explorer uitschakelen

De Internet Explorer browser van Microsoft heeft een speciale functie die gebruikers in staat stelt om het te gebruiken in full-screen modus. Toen in full-screen modus, Internet Explorer verbergt de werkbalken automatisch, met inbegrip van de adresbalk, tenzij de gebruiker zijn muisaanwijzer beweegt in de buurt van de bovenrand van het scherm. Echter, sommige websites soms voorkomen dat Internet Explorer worden weergegeven op de werkbalk, zelfs wanneer de gebruiker zijn muis beweegt naar de juiste locatie. Het is mogelijk om dit probleem op te lossen door het uitschakelen van de auto-hide toolbar functie.

instructies

1 Druk op "Alt" en "Space" op uw toetsenbord gelijktijdig om het menu "Systeem" te openen. Selecteer de "Restore" optie om Internet Explorer terug te keren naar de standaard mode.

2 Typ het adres van een andere site dan degene die ervoor zorgde dat het aanvankelijke probleem en druk op "Enter."

3 Druk op de "F11" -toets op uw toetsenbord om terug te keren naar full-screen modus.

4 Beweeg met uw muis naar de bovenkant van het scherm tot de werkbalk. Klik met de rechtermuisknop op de werkbalk en vink de optie 'toolbar Automatisch verbergen ".

5 Keer terug naar de site die oorspronkelijk uw werkbalk veroorzaakt te stoppen opduiken. De werkbalk zal nu blijven op het scherm te allen tijde.