Hoe kan ik toevoegen Voice Chat naar Google Apps

Voice chat en belfuncties zijn geïntegreerd in Google Talk en Chat voor Gmail op de Google Apps-service. Als je een gebruiker en heb deze functie in Gmail niet zien of u kunt zich niet aanmelden bij Google Talk met behulp van uw domein-specifieke gebruikersnaam, dan is uw beheerder kan hebben deze functie uitgeschakeld. U moet uw beheerder vragen om opnieuw in te schakelen deze functie. Als u de Google Apps-beheerder voor uw bedrijf, kunt u alle chat-functies, zoals voice chat, van de handige web-based interface te activeren.

instructies

1 Blader naar Google Apps-adres van uw domein, die meestal iets als "google.com/a/yourdomain.com" - vervang "yourdomain.com" met uw werkelijke domeinnaam, inclusief de extensie.

2 Klik op het tabblad 'Dashboard' als de home page view niet automatisch geladen.

3 Scroll naar beneden naar de onderste helft van de pagina en klik op de link 'Meer services toevoegen "naast de Service-instellingen op weg.

4 Ga naar het gedeelte 'Google-services' en klik op "Add It Now" voor de Chat app. Na enkele ogenblikken, is de app geïnstalleerd op uw Google Apps-account. Gebruikers kunnen nu toegang tot de voice chat-functies via Google Talk of via de Gmail-interface.