Definieer Factory Refurbished

Definieer Factory Refurbished


Het kopen van de fabriek opgeknapte maakt dure producten, zoals computers en televisies, veel meer betaalbaar. Hoewel deze niet meer risico dan een nieuwe eenheid te dragen, ze zijn, door en grote, zeer veilig aan te schaffen.

Identificatie

Factory gerenoveerd verwijst naar een product dat een retailer stuurt terug naar de fabrikant voor reparatie en inspectie, en vervolgens doorverkocht.

Voorkomende redenen voor Refurbished Unit

De producten zijn terug te sturen naar de fabriek voor het opknappen voor zowat elke reden. Wanneer een klant een product terug naar de winkel, moet de retailer deze terug te sturen voor inspectie en ompakken. Het apparaat kan schade hebben ondervonden tijdens het transport, zelfs iets als "frivole" als lichte krassen. Een geopende doos nog steeds nodig "opknappen."

voordelen

Best Buy meldt dat gereviseerde producten geven de klant een gemiddelde korting van 15 procent tot 20 procent korting op de oorspronkelijke prijs. Bovendien zijn ze typisch een 90-dagen garantie.

overwegingen

Niet wetende dat de geschiedenis van een gebruikt product zeker presenteert de mogelijkheden van het kopen van een "citroen", maar de fabriek gerenoveerd eenheden moeten volgens dezelfde normen als nieuwe versies van hetzelfde model te voldoen.

Waar te kopen Refurbished Units

De meeste grote online retailers, zoals Amazon, verkopen ook de fabriek opgeknapt modellen. Sommige van de grotere land-based retailers, zoals Best Buy, beginnen te Refurbished eenheden te verkopen, vooral in hun online catalogi. Merk op dat de winkels verkopen ook open box items op een korting. Deze zijn niet gerenoveerd, maar meestal een beeldscherm model of het missen van een bepaald deel.