Hoe kan ik een Dell laptop batterij opladen

Laptops zijn belangrijke instrumenten in de huidige maatschappij, het maken van de juiste zorg voor hen voorop. Een van de belangrijkste onderdelen van elke laptop is de batterij. Hier leert u hoe u een Dell-laptop batterij op te laden, zodat het biedt uren van de laptop gebruik.

instructies

1 Plaats de laptop op een schone en vlakke ondergrond, in de buurt van het stopcontact dat u wilt gebruiken.

2 Onderzoek de laptop stroomkabel en identificeren van het einde dat lijkt op een macht riek voor een stopcontact. Neem deze kant en steek de stekker in het stopcontact dat u gebruikt.

3 Kijk op de achterkant van de Dell laptop en lokaliseren waar de laptop voedingskabel wordt aangesloten. Dit zal een kleine ronde opening, ongeveer 1/4 inch in diameter. Neem het andere uiteinde van de laptop stroomkabel en steek deze in dit gat.

4 Laad de Dell laptop accu door het verlaten van de laptop netsnoer aangesloten op het stopcontact en de Dell-laptop. Tijd om volledig opladen van een batterij zal variƫren, gebaseerd op de hoeveelheid stroom die de batterij nog heeft.

5 Controleer het vermogen van je laptop batterij door voorzichtig het opheffen van uw Dell laptop en drukken op de knop aan de onderkant van de laptop van Dell, dat een batterij-icoontje weergegeven. Nul tot zes groene lichten wordt weergegeven, met de huidige vermogensniveau van de laptop batterij. Dit blijkt uit een waaier van de macht van nul verlichting, wat betekent leeg, tot zes lichten, wat betekent dat vol.

6 Koppel de laptop stekker uit de Dell laptop zodra de groene lichten aan de onderkant van de laptop wijzen op een volle accu.

Hints

  • Uw Dell-laptop kan worden opgeladen terwijl deze aan of uit staat.
  • Slechts gedeeltelijk het opladen van een laptop batterij kan de hoeveelheid stroom die het kan houden in de future.Make ervoor dat u alleen gebruik maken van een Dell-laptop stroomkabel door Dell zijn goedgekeurd te verlagen.