How to Read "De Orde van de Stick: Dungeon Crawlin 'Fools" Online

"De Orde van de Stick" is een webcomic dat draait om een ​​groep van Dungeons-and-Dragons-stijl avonturiers. De strip is een send-up van de verschillende role-playing motieven als volgt de zes avonturiers via verschillende verhaallijnen. "Dungeon Crawlin 'Fools' is een boek dat de eerste 121 afleveringen van de strip bevat, samen met een aantal extra's. Ook al is het boek te koop is, kunt u nog steeds het lezen van alle 'Orde van de Stick "comics online.

instructies

1 Richt je webbrowser naar de Giant op de website Speeltuin, gevonden op www.giantitp.com.

2 Klik op de "Comics" "rubriek aan de linkerkant van het scherm. Vervolgens klikt u op" Start "onder de" De Orde van de Stick "rubriek.

3 Klik op het scroll-pictogram met het opschrift "Comic Archive 'wanneer u met uw muis te scrollen over het, om een ​​lijst van al de strips. Elke comic zal een nummer te hebben ernaast.

4 Klik op een comic genummerde tussen "1" en "121", zoals deze waren de strips afgedrukt in de "Dungeon Crawlin 'Fools' boek. Zodra u bekijkt een comic, kunt u op de "Next Comic" knop aan de bovenkant van het scherm om naar de volgende comic in de reeks.

Hints

  • De "Dungeon Crawlin 'Fools' boek bevatte een paar extra's die niet online, zoals 18 bonus strips, auteur commentaar en een kort voorwoord beschikbaar zijn. De enige manier om deze extra's te krijgen is om het boek, die je kunt krijgen door te klikken op de "Shop" kop op de Reus in de Speelplaats pagina te kopen.