Hoe kan ik HTML-bestanden te uploaden WordPress

Hoe kan ik HTML-bestanden te uploaden WordPress


WordPress-sites zijn een beetje ingewikkelder dan websites gemaakt met enkel HTML-bestanden, omdat de bestanden die het loopt uit zijn PHP-bestanden. Echter, moet u een volledige HTML-bestand uploaden naar uw WordPress site - bijvoorbeeld om pagina's uit een andere HTML-site te migreren zonder dat ze in de gewone post-database, of om te controleren of aan een derde partij die u de eigenaar bent van de site. In dergelijke gevallen kunt u een HTML-bestand naar de WordPress Media Library uploaden.

instructies

1 Log in om je WordPress admin gebied. Klik op "Media Library" in het menu aan de linkerkant, klik op 'Nieuwe toevoegen. "

2 Klik op "Select Files" op het scherm dat verschijnt. Een venster komt, zodat u uw harde schijf voor het HTML-bestand dat u wilt uploaden te bladeren. Zoek het bestand, klikt u op het een keer, en klik op "Open" in de rechterbenedenhoek. Wacht tot het bestand te uploaden, die voor een normale HTML-bestand mag niet lang duren. Merk op dat WordPress een fout zal terugkeren als het HTML-bestand dat u probeert te uploaden is leeg. Als alles wat je hoeft te doen is het uploaden van een HTML-bestand met een bepaalde naam bestand - bijvoorbeeld om te verifiëren dat u de eigenaar bent van de site - typ het volgende in het bestand voor het uploaden:

<HTML>

<BODY>

</ BODY>

</ HTML>

3 Kopieer en plak de URL van het bestand, gelegen naast het "File URL" veld. Als u een link naar de pagina van uw belangrijkste site, dit is de URL die u moet gebruiken. U kunt ook invullen van het "Titel" en "Beschrijving" velden om uw geüploade bestanden gemakkelijker te vinden.

4 Klik op 'Alle wijzigingen opslaan' als u klaar bent.

Hints

  • Als de upload-scherm in de mediabibliotheek niet correct weergegeven, kan het zijn dat u niet beschikt over de nieuwste versie van Flash geïnstalleerd. Als dit het geval is, download dan de meest recente versie van de browser die u gebruikt de website van Adobe. Als u geen Flash of andere reden kan installeren, gebruik de "Browser Uploader," gelegen aan example.com/wp-admin/media-new.php?flash=0 - vervang "example.com" met de URL van uw blog.