Hoe te verwijderen informatie uit Intelius

Een strafblad, een vonnis of een belasting retentierecht zijn slechts drie van de vele dingen die zouden kunnen worden opgenomen over u, samen met uw telefoonnummer en laatst bekende adres, op Intelius, een openbare registers business. Het vinden van deze informatie over jezelf, geplaatst op een website geopend door miljoenen kijkers, is verontrustend. Gelukkig Intelius heeft een optie om uw informatie van haar website te verwijderen.

instructies

1 Maak een lijst van de namen, adressen en geboortedata staan ​​in een lijst onder. Intelius heeft vaak meerdere resultaten voor dezelfde persoon, en je moet vragen voor elke specifieke vermelding te worden verwijderd. Meerdere aanbiedingen kunnen komen uit het verleden adressen of eerdere huwelijken, en je hebt het recht om te vragen dat ze allemaal worden verwijderd.

2 Fax Intelius bewijs van uw identiteit. Intelius zal geen informatie te verwijderen totdat je de juiste bewijs van uw identiteit, hebben gefaxt zoals een rijbewijs of staat ID De contactinformatie inclusief fax nummer is te vinden op de website Intelius hieronder vermeld.

3 Het duurt doorgaans vier tot zes weken om informatie van Intelius te worden verwijderd. Neem contact op met Intelius direct na zes weken als uw informatie niet is verwijderd om te informeren naar de status van de aanvraag.

Hints

  • Intelius ontvangt informatie van de gemeentelijke en overheidsinstellingen. Zodra uw adres of de naam verandert, uw informatie zal opnieuw worden vermeld, en moet u het proces opnieuw starten.