Hoe om IEEE 1394-fouten te repareren

Hoe om IEEE 1394-fouten te repareren


IEEE 1394-poorten worden vaak gebruikt om toepassingen met hoge bandbreedte aansluiten, zoals een externe harde schijf of een digitale videocamera op een computer. Als de bestuurder van Microsoft IEEE-stack niet correct geïnitialiseerd wanneer het systeem opstart, kunt u een van de verschillende foutmeldingen zoals ontvangen 'STOP 0x0000003B (Parameter1, Parameter2, Parameter3, Parameter4), SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION. " Deze fouten kunnen ertoe leiden dat uw computer crasht. Hoewel u waarschijnlijk nodig om een ​​hotfix downloaden, eerst een kijkje nemen op uw Action Center-instellingen in Windows. Het besturingssysteem wellicht al weet precies wat voor soort reparatie van uw computer nodig heeft.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'.

2 Klik op "De status van uw computer" onder Systeem en beveiliging. Klik op "Change Action Center-instellingen."

3 Vink de vakjes naast je geïnstalleerde apparaten die IEEE 1394-poorten en klik op "OK." Deze apparaten zullen omvatten gewoonlijk digitale camera's en externe harde schijven, als deze zijn aangesloten op de computer.

4 Klik op het pictogram "Action Center" in de rechterbenedenhoek van de taakbalk. Dit pictogram is een vlag met een rode cirkel met een witte "X" eronder.

5 Controleer alle Action Center onderhoud en beveiliging waarschuwingen voor reparaties, evenals belangrijke updates te activeren en volg de voorgestelde acties. Als alternatief kunt u klikken op "Open Action Center" om de details te bekijken voordat je actie ondernemen. Als u nog steeds IEEE fouten te ontvangen, gaat u verder met de volgende stap.

6 Download de hotfix voor Windows 7 of Windows Server 2008 R2-besturingssystemen. De link is te vinden in het gedeelte Bronnen van dit artikel. Als u nog steeds IEEE fouten te ontvangen, gaat u verder met de volgende stap.

7 Open een webbrowser en ga naar de support website wordt beheerd door de fabrikant van het IEEE 1394-apparaat. Download en eventuele updates te installeren, indien beschikbaar. Als u nog steeds IEEE fouten te ontvangen, gaan naar de volgende stap.

8 Bezoek het Microsoft Support website voor verdere assistentie. De link wordt in Resources.

Hints

  • Controleer de Windows 7 Compatibility Center website om te controleren of uw IEEE 1394-apparaat is compatibel met Windows. De link is opgenomen in Resources.