Hoe kan ik een eindeloze achtergrond in AE Maak

After Effects - bekend als AE - is een zeer nuttig onderdeel van Adobe's Creative Suite. Het stelt gebruikers in staat om motion graphics, te bewerken introduceren en te veranderen bewegende beelden, en maak en combineer 2-D en 3-D elementen. Om succes te maken een eindeloze achtergrond in After Effects, moet een gebruiker op zijn minst beginner bekendheid te hebben met After Effects instrumenten, en in staat te bewerken of HTML van een website of C ++ codering, om de achtergrond in een website te dichten.

instructies

1 Lanceer After Effects. Open het Composition Window door te drukken op Ctrl + N.

2 Stel de Venstergrootte om de grootte van de video lus te bepalen. De grootte wordt gemeten door twee gebieden die de vensterbreedte en hoogte in pixels bepalen. Een groter formaat zal resulteren in een hogere kwaliteit, maar een langere laadtijd, en een kleiner formaat kan de beeldkwaliteit verminderen. Meet de hoeveelheid pixels je idealiter wilt dat uw loop te dekken, en voer die metingen in de juiste velden.

3 Input frame rate van het project in het veld Frame Rate, net onder het veld Window Size. De minimale acceptaptable frame rate is 24. Minder dan 24 kunnen maken van het project lijken schokkerig. Een frame rate van 30 wordt beschouwd als standaard voor de meeste kleine projecten.

4 De tijdsduur van de beoogde lus in het veld Duur. Dit bepaalt hoe lang de eindeloze lus zal spelen alvorens te herstarten. Het veld in eerste instantie luidt: 0: 00: 00: 00, wat aangeeft (van links naar rechts) uren, minuten, seconden en milliseconden. Duur is een van de belangrijkste factoren die de bestandsgrootte, dus proberen om jou zo kort mogelijk te houden - idealiter minder dan 60 seconden - voor een optimale wachttijden.

5 Druk op "OK."

6 Maak de vlakke achtergrond laag voor uw achtergrond lus via de knop "Layer toevoegen" aan de linker gedeelte van het scherm. Voeg elke gewenste texturen door aanpassing van de structuur parameter in het vak dat verschijnt bij het toevoegen van lagen.

7 Klik op het gereedschap Vrije transformatie in de rechterbenedenhoek van de toolbox. Één van de hoeken van een textuurlaag en voorzichtig draaien 15 graden. Bewaar een kopie van de laag en plaats deze direct na de eerste in de tijdlijn.

8 Blijven draaien van elke nieuwe laag kopie 15 graden en het opslaan van een extra kopie, totdat de textuur laag een volledige omwenteling heeft gemaakt.

9 Controleer de "Cycle Evolution 'vakje in de linkerbovenhoek van het scherm.

10 Ga naar het einde van de tijdlijn, onder het project beeldscherm en klik op het laatste frame. Het veld boven de cirkel moeten lezen "0 x + 0,0." Verander de eerste nul van een 1, zodat in plaats het veld leest, "1 x + 0,0. ' Dit zorgt ervoor dat de animatie te fietsen van begin tot eind - waardoor het eindeloos.

11 Bekijk de ruwe tijdlijn en ongewenste beelden wissen. Speel de animatie door te klikken op de play-knop naast de tijdlijn. Let op de tijden van alle ongewenste frames, en vinden ze in de lijst kader net onder de tijdlijn. Selecteer deze ongewenste frames door erop te klikken, klik met de rechtermuisknop en kies verwijderen.

12 Sla uw ingevulde eindeloze achtergrond animatie.

Hints

  • Bewaar altijd kopieën van uw werk, terwijl deze bezig is. Werken met zulke grote bestanden en programma's kan soms leiden tot computers om gegevens te bevriezen of te verliezen, vooral als ze oudere machines.