How to Move Pictures naar een map in Windows Photo Gallery

Soms Windows Live Photo Gallery niet de foto's die je wilt zien. Standaard wordt het programma detecteert alle foto bestanden in de bibliotheek Afbeeldingen, maar als u uw foto's elders op te slaan, moet u mogelijk om ze te verplaatsen naar een andere map of de map wilt importeren naar Photo Gallery. U kunt foto's importeren van elders op de harde schijf of vanaf een verwijderbare media, zoals een cd of externe harde schijf.

instructies

Move Pictures

1 Klik op het menu Windows 7 "Start". Typ "Photo Gallery" in het zoekvak. Klik op "Windows Live Photo Gallery" in de zoekresultaten. Photo Gallery zal starten en de laatste map gebruikt weer te geven.

2 Klik op de mappen om de inhoud ervan weer te geven. U kunt een map samenvouwen door te klikken op de pijl naast het. Klik op de map met de foto of foto's die u wilt verplaatsen.

3 Klik door de mappen weer, dit keer naar de bestemming map waarin u de afbeelding wilt bewegen te vinden. Klik niet op de map. Laat het weer te geven in de map boom.

4 Klik op de afbeelding die u wilt overbrengen in het juiste navigatiepaneel. Je moet miniatuurweergaven van de foto's in de map van de foto's te zien.

5 Klik met de rechtermuisknop en sleep het bestand naar de doelmap op het linkerpaneel. Kies "Move hier" als u het bestand wilt verplaatsen en het origineel te verwijderen in de basis map. Kies "Kopieer hier" als u wilt kopiƫren en laat het origineel waar het is.

import Pictures

6 Lancering Windows Live Photo Gallery.

7 Klik op de blauwe knop met een pijl in de linkerbovenhoek van de Photo Gallery-venster. Klik op "Inclusief map."

8 Klik op 'Toevoegen'. Klik op de map met de afbeelding die u wilt weergeven in Fotogalerie selecteren. Klik op "Inclusief map."

9 Klik op 'OK'. Photo Gallery zal de map en alle foto's die het bevat in de Photo Gallery collectie te importeren.