Hoe kan ik een FTP-server publiceren

Hoe kan ik een FTP-server publiceren


File Transfer Protocol is een netwerkprotocol gebruikt om bestanden duplo twee hosts via een TCP / IP-verbinding. U kunt FTP ingesteld om te werken op "actief" of "passieve" modus. "Active" -modus treedt op wanneer de client het IP-adres en het poortnummer verzendt en de FTP-server initieert de TCP-verbinding. In "passieve" modus, de klant gewoonlijk achter een firewall en ze een wachtwoord naast het IP adres en poortnummer naar een TCP-verbinding. Wilt u uw FTP-server inhoud te delen, kunt u deze publiceren in een paar stappen.

instructies

1 Open uw Forefront TMG management console boom. Klik op "Firewall Policy." Hit "Publiceren Non-Web Server Protocollen" onder het tabblad "Taken" in de "Task" pagina om de "Nieuwe Server Publishing Rule" wizard te starten.

2 Voer een naam voor uw protocol definitie onder de "Server Publishing Rule Name" pagina. Voer het IP-adres van de FTP-server die u wilt publiceren in het "Select Server" pagina.

3 Hit "FTP Server" en klik vervolgens op "Ports" als u de standaard poorten overschrijven binnen de "Select Protocol pagina." Klik op een van beide 'Publiceren Met behulp van de standaard poort gedefinieerd in het protocol Definition "of" Publiceer op deze poort in plaats van de standaard poort "in de" Ports "pagina.

4 Selecteer "Send Verzoeken aan de standaard poort op de gepubliceerde server" of "Stuur Verzoeken om deze poort aan de Gepubliceerd Server" in de "Gepubliceerd Server Ports" pagina. U kunt kiezen tussen "Allow verkeer van een Toegestaan ​​Source Port" of "Beperk toegang tot Traffic Uit deze serie van Source Ports" in het "Source Ports" pagina.

5 Klik op de "externe" netwerk binnen het "Network Listener IP-adressen" pagina. Hit "Adressen" en klik vervolgens op "opgegeven IP-adressen op de Forefront TMG computer in het geselecteerde netwerk" als u opgegeven adressen te selecteren. Kies het IP-adres onder "beschikbare IP-adressen" hit "Add" en vervolgens op "OK."

6 Controleer uw aanpassingen op de "voltooiing van de nieuwe server Publishing" pagina. Klik op "Finish" om uw FTP-server te publiceren.

Hints

  • Als u FTP-uploads toe te staan, ga naar de "Details" pagina van uw Forefront TMG console boom. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de FTP-publishing regel je gewoon vastgesteld. Hit "Configureren FTP." Schakel het vakje "Read-Only" op de "Configure FTP-protocol Policy" pagina. Hit "OK" en klik op "Apply" en klik op "OK."