Wat is een YouTube-partnerschap?

Wat is een YouTube-partnerschap?


Het hebben van een partnerschap met YouTube is een manier om geld te verdienen van de video's die je online plaatsen. Er zijn twee verschillende manieren om geld te verdienen met YouTube, hetzij van monetariseren van specifieke video's, of monetariseren van uw gehele account. De eerste optie is het beste is dat je video's uploaden die je niet bezit. Om geld te verdienen de tweede manier, moet u een aanvraag met een formele aanvraag van YouTube.

Individuele Partnership Program

De individuele Video Partnership programma is beschikbaar gesteld door alleen uit te nodigen. Als je een bepaalde video, die duizenden ontvangt van gedachten hebt geüpload, kunt u een e-mail van YouTube te krijgen nodigt u uit om het programma. De e-mail gaat naar het adres dat is gekoppeld aan je YouTube-account, dus zorg ervoor dat het geldig is. Sommige functies die beschikbaar zijn op de reguliere YouTube partnership programma, zijn niet beschikbaar voor leden van het IVP-programma, zoals de Tool Insight Analytics die samenvattingen biedt om u te helpen uw doelgroep te analyseren.

YouTube-partnerprogramma

Het YouTube-partnerschap programma werkt op dezelfde manier als het IVP, met uitzondering van alle video's geüpload naar uw accounts zal geld verdienen. Google AdSense-advertenties worden weergegeven op uw video's, en het bedrag dat je verdient, wordt bepaald door hoe vaak ze worden geklikt. elke video die je uploadt moet eigendom zijn van u, of geüpload met de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Normaal gesproken neemt de aanvraagprocedure slechts een paar dagen, maar het kan een paar weken duren om uw geschiktheid te bepalen.

kwalificaties

Om te kwalificeren voor een YouTube-partnerschap, moet u in de Verenigde Staten, Ierland, Mexico, Argentinië wonen, of één van de andere veertien in aanmerking komende landen op het YouTube Help-pagina. Al uw video's moeten voldoen aan de richtlijnen van YouTube en de Gebruiksvoorwaarden Gemeenschap. Bij het aanvragen van een samenwerkingsverband, YouTube kijkt naar een verscheidenheid van dingen, met inbegrip van de kwaliteit van je video's en de grootte van uw doelgroep. U zult ook niet in aanmerking als uw video's niet worden bekeken door duizenden mensen.

Betaling

Uw betalingen zijn afkomstig van Google, in de vorm van een cheque die kan worden gedeponeerd, maar niet direct geïnd. In uw AdSense-account, is er een fiscale informatie pagina die u moet invullen van de voordat Google uw eerste betaling kunt sturen. de posten betalingen op uw rekening van ongeveer dertig tot zestig dagen na het einde van elke maand. YouTube geeft geen garantie dat je iets zult verdienen door middel van het partnerschap. Uw inkomen is uitsluitend gebaseerd op de inkomsten uit de advertenties.